Sinoć je Beograd na tren postao Gotam Siti

Tihi čuvar, moćni zaštitnik, vitez tame stigao je u punom sjaju i obeležio poznatu beogradsku arenu

  • 2
Betmen Foto: Marko Petrović

Ako ste sinoć prolazili ulicama Novog Beograda, niste mogli da propustite bet znak.

Beograd je postao Gotam Siti, Betmen je doneo sjaj svetskih metropola u glavni grad Srbije. Fotografije koje su sinoć osvanule na društvenim mrežama, prikazuju poznatu beogradsku Štark Arenu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića sa poznatim znakom šišmiša.

U ranim večernjim satima na vrhu najpoznatije arene na Novom Beogradu, pojavio se bat-sign, simbol jako dobro poznat svim obožavateljima DC Comicsa, koji simbolizuje BETMENA, maskiranog i usamljenog zaštitnika Gotam Sitija.

Svetlosnom projekcijom DC superheroja na zidu beogradske Štark Arene spektakularno je najavljena današnja premijera filma koji je i pre službenog početka izazvao ogroman interes publike jer su mnoge projekcije u prvim danima prikazivanja gotovo rasprodate! Činjenica je da samo neki filmovi imaju takvu moć – jedan od njih je Betmen.

Betmen Foto: Marko Petrović

Pored Beograda, ulice Zagreba i Ljubljane bile su obavijene znakom šišmiša.

Mnogi obožavaoci su odavno osigurali svoja mesta u CineStaru 4DX Ada Mall bioskopu gde će danas, 3. marta biti održana specijalna projekcija filma u okviru #CineFan eventa.

Uz ulaznicu za 4DX u CineStaru Beograd i Novi Sad sve posetioce od danas očekuje i limited edition Betmen strip (do isteka zaliha). CineFan projekcije su posebne jer će neke od posetilaca dodatno razveseliti i stripovi i pokloni iz filma, zato nemojte da zaboravite da pogledate ispod sedišta.

Betmen Foto: Marko Petrović

Mnogima će odlazak u bioskop na projekciju #Betmen biti doista poseban izlazak u bioskop, pa u najlepšem srpskom multipleksu, CineStar Ada Mall 3. i 4. marta od 18:00 sati ne propustite druženje s kostimiranim Betmenom i Ženom Mačkom, koji će deliti Oreo poklone.

Betmen nije "samo" film, Betmen znači 176 minuta zabave, akcije i borbe u kojoj oni najranjiviji – imaju vernog zaštitnika koji ih nikad ne prepušta sudbini.

Film studija Warner Bros., Betmen, u distribuciji Blitz filma, pogledajte u svim bioskopima od 3. marta u premium formatima (IMAX i 4DX), a ulaznice kupite već danas online ili na blagajnama bioskopa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA