≫ 

"Publika se ne može prevariti kada sebe date u celosti": Rastko Janković o ulozi u filmu "Ključ"

Glumac je govorio i o novim projektima

  • 0
Rastko Janković Foto: Nikola Anđić

Glumac Rastko Janković ima zapaženu ulogu u filmu "Ključ", a u intervjuu za bilten.rs, govorio je o ovom ostvarenju. Takođe, dotakao se saradnje sa glumcima Majklom Medsenom i Harvijem Kajtelom, s kojima je nekada sarađivao.

Ono što je zanimljivo jeste Rastko Janković u filmu "Ključ" glumi polijaca, kao što je to činio u serijama "Ubice mog oca" i "Senke nad Balkanom"

- Rekao bih da je u pitanju slučajnost, s tim što je na to uticao i moj izbor, to jest odluka da prihvatim te uloge. Ipak, pomenute uloge su u suštini potpuno različite, kao što je i period u kojima se odvijaju radnje filmova - rekao je glumac.

Na pitanje kako je zasnovao lik inspetora Filipovića u filmu "Ključ", Rastko Jankovič je rekao:

- Inspektor Filipović je specifičan lik, a publika se ne može prevariti kada sebe date u celosti. Imao sam u dosadašnjoj karijeri priliku da radim sa sjajnim glumcima poput Majkl Medsona (Michael Madsen) i Harvi Kajtela (Harvey Keitel) a sigurno da je iskustvo sa njima doprinelo da na jedan drugačiji način predstavim inspektora koji nije samo na strani zakona - naveo je glumac.

Rastko Janković je pričao i o svojim novim projektima.

- Nedavno sam završio snimanje dečijeg filma “Vuk Bobice”, reditelja Sretena Jovanovića i u toku je snimanje filma o Knezu Mihajlu u režiji Milorada Milinkovića, ali ne bih mogao za sada više detalja da otkrijem - naveo je glumac.

Video: Najzad dokazano da su producenti vampiri: Žena iz filma Ključ na premijeru iz mrtvačkog sanduka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA