≫ 

Glumio je Džona Šelbija, pa je otkrio što je napustio "Peaky Blinders": "To je šou Kilijana Marfija"

- Sa serijom "Peaky Blinders" nikada nisam izašao iz kapije u toj ulozi - rekao je glumac Džo Kol

  • 0
Birmingemska banda, peaky blinders Foto: BBC

Glumac Džo Ko, koji je glumio Džona Šelbija, otkrio da je napustio seriju "Peaky Blinders" zato što je, kako je naveo, "to je šou Kilijana Marfija". 

- Sa serijom "Peaky Blinders" nikada nisam izašao iz kapije u toj ulozi. To je stvarno Kilijanov šou - rekao je Džo Kol za britanski "Metro".

Podsetimo, Kilijan Marfi igra glavnog lika Tomija Šelbija u popularnoj krimi drami, koja se trenutno emituje šestu sezonu na Bi-Bi-Siju.

Džo Kol se okrenuo drugim projektima, pre svega seriji "Gangs of London", gde glumi glavnog lika Šona Volasa, koji je u potrazi za ljudima koji su ubili njegovog oca narko-borca Fina Volasa.

- Proveo sam poslednjih nekoliko godina odbijajući serije u vezi sa bandama, jer kada serija prođe dobro, nudi vam se dosta njih. Zapravo sam odlučio da napustim "Peaky Blinders" jer sam želeo da istražujem nove puteve, nove likove i nove priče - rekao je Džo Kol, prenosi "Daily Mail"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA