Pojavio se novi trejler za seriju "Obi-Van Kenobi": Obožavatelji oduševljeni

U seriji, koja će biti emitovana na platformi Dizni plus od 25. maja, glumi Juan Mekgregor, koji će se naći u ulozi Obi-Van Kenobija, i Hejden Kristensen, koji će se naći u ulozi Darta Vejdera

  • 0
Obi Van Kenobi Juan Mekgregor Printskrin: Youtube/Star Wars

Kompanija "Dizni" još jednom je najavila seriju "Obi-Van Kenobi", sa Juanom Mekgregorom u glavnom ulozi, koja će biti premijerno prikazana od 25. maja na platformi Dizni plus. Pojavio se novi trejler koji je oduševio obožavatelje širom sveta.

Priča počinje 10 godina nakon dramatičnih događaja u "Ratovima zvezda: Osveta Sita" gde se Obi-Van Kenobi suočio sa svojim najvećim porazom - padom i korupcijom svog najboljeg prijatelja i džedaja šegrta, Anakina Skajvokera, koji se okrenuo mračnoj strani. kao zli lord Sita Dart Vejder.

U seriji glumi Juan Mekgregor, ponavljajući svoju ulogu legendarnog džedaja, a takođe obeležava povratak Hejdena Kristensena u ulozi Darta Vejdera. Glumačkoj ekipi se pridružuju Mozes Ingram, Džoel Edžerton, Boni Pis, Kumail Nandžiani, Indira Varma, Rupert Frend, O’Ši Džekson Junior, Sung Kang, Simone Kesel i Beni Safdi.

Seriju "Obi-Van Kenobi" režira Debora Čou, a izvršni producenti su Ketlin Kenedi, Mišel Rejvan, Debora Čou, Juan Mekgregor i Džobi Harold.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA