Glumačka ekipa "Pune kuće" spremna za još jedan ribut serije: "Bilo bi teško, ali mislim da bi Bob to želeo"

Povratak za drugi ribut, samo ovoga puta bez Sageta, ne bi bio lak zadatak za glumce

  • 0
Fuller House "Fuller House" / Foto: Profimedia/Sunset Box / Allpix Press

Kendis Kameron Bure, Dejv Kulijer, Andrea Barber i Skot Vajnger, zvezde serija "Puna kuća", voljni su da snime još jedan ribut ovog ostvarenja. Oni su bili na konvenciji, gde su govorili o kolegi Bobu Sagetu, koji je preminuo u januaru u 65. godini od traume glave.

Dok su razgovarali o tome koliko je bilo impresivno videti različite generacije obožavalaca koji su se pojavili na konvenciji, glumci su upitani o mogućnosti još jedne verzije serije "Puna kuća", a samu ideju su podržali.

- Kao, u redu, uradićemo "Najpuniju kući“ - našalio se Kulijer.

Originalna serija "Puna kuća", u kojoj su pored Boba Sageta glumili Džon Stamos, Džodi Svitin, Lori Laflin i Meri-Kejt i Ešli Olsen, premijerno je prikazana na ABC-ju 1987. godine, a postala je pravi hit tokom osam sezona do 1995. godine.

Neke od zvezda su se vratile, bilo kao glavni likovi ili u ponavljajućim ulogama, za ribut, "Punija kuća", koji je emitovan na Netfliksu pet sezona, između 2016. i 2020. godine.

Povratak za drugi ribut, samo ovoga puta bez Sageta, ne bi bio lak zadatak za glumce, piše "Daily Mail".

- Bilo bi teško, ali mislim da bi Bob to želeo - otkrila je Barber.

U čast Boba Sageta, Kameron Bure, Kulije, Barber i Vajnger su svi nosili posebne narukvice sa njegovim imenom, koje im je prethodno poklonio obožavatelj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA