≫ 

Goran Navojec otkrio kako se našao u "Nemogućoj misiji": A Toma Kruza na pauzi za ručak nikad neće zaboraviti

Ako smo se mi dizali u 5:00, on se diže u 3:30h

  • 0
Goran Navojec, Tom Kruz Printskrin: YouTube/ Paramount Pictures

Goran Navojec je jedan od retkih glumaca sa ovih prostora koji je imao priliku da snimi jedan holviduski blokbaster. U pitanju je film "Mission: Impossible – Ghost Protocol" iz 2011. godine, a tamo je igrao lik ruskog zatvorenika.

Gostujuć u emisiji "Podcast Inkubator", Goran se prisetio kako je dobio ulogu u ovom ostvarenju, ali i jedne situacije sa Tomom Kruzom.

- Bilo je snimanje u Češkoj. Audicija bila u Sarajevu, audicija je bila tajna. Ja sam slučajno bio tamo radi svog benda, imali smo neku svirku. (Pitali su me) "Da li bi ti snimio jednu audiciju za jedan film? To je nešto jako interesantno, ne sme da se zna šta je... Znaćeš šta igraš." Jako mnogo glumaca u Sarajevu (je radilo) sa kast direktorkom i menadžerkom Nensi Bišop, uglavnom radi za taj deo Evrope, za te neke velike holivudskih filmove, traži glumca... Kada im zatrebaju "sumnjivi tipovi", traže na ovim prostorima. Mi smo jednoj hotelskoj sobi snimili dve, tri situacije... Kada se taj prvi krug završio, onda smo otišli na neke ozbiljnije stvari. Samo snimanje je bilo na 80 kilometara od Praga, u jednom zatvoru, koji je napušteni zatvor. To je ogroman pogon, kao sve A produkcije. To je meni bio kao neki Diznilend - rekao je Goran Navojec, a potom je nastavio.

- Video sam Toma Kruza. Ako smo se mi dizali u 5, on se diže u 3:30. On prvi ide u teretanu. I onda odradi sve 12 sati, i još je producent, znači za još neke stvari se pita na tom snimanju... Nikad neću zaboraviti jednu pauzu za ručak. To su najneverovatniji restorani iz Praga, koji u taj ogroman hangar donesu klopu. On (Tom Kruz) je jeo posebne energetske sladolede na štapiću od riže. To je sve što je pojeo taj dan. I nakon toga opet u teretanu, pa u krpe. S obzirom da su svi ti užici zemaljski meni zanimljivi, i onda se ti zapitaš, da li bih ja to uopšte mogao? Da li ja mogu tu disciplinu nad samim sobom? Za tu lovu bih sigurno mogao. Tu ima nekih stvari. To je jedna predanost koja mi je jako drago da sam je video od nekog koji je na tom nivou, neko ko je producent tog filma, neko ko može sve te stvari da organizuje kako treba. Toliko neverovatno se drži tog profesionalizma - zaključio je Goran Navojec.

Pogledajte snimak:

Video: Najavljena premijera novog filma Srđana Dragojevića Nebesa: U čuda treba verovati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA