≫ 

Osporavani voditelj Džo Rogan završio u epizodi "Simpsonovih": A kod njega - "otkazani" Homer

Simpsonovi su se osvrnuli na kulturu otkazivanja u novoj epizodi

  • 0
Simpsons Printskrin: TV Fox

Simpsonovi su obradili temu kulture otkazivanja u svojoj najnovijoj epizodi, pod nazivom "Nećete verovati o čemu se radi u ovoj epizodi — treći čin će vas šokirati!“, a u njoj su uvrstili i voditelja Džoa Rogana, koji se našao na meti kritika muzičara Nila Janga zbog njegovih stavova o vakcinaciji protiv korona virusa.

Homer Simpson je "otkazan" zbog nesvesne greške i postaje društveno nepoželjan.

- Serija nesrećnih događaja čini da izgleda kao da je Homer namerno zatvorio svog psa, Deda Mrazovog malog pomoćnika, u kolima po vrelom danu, a onda se njegov položaj pogoršava kada slučajno izbaci velečasnog Lavdžoja kroz prozor crkve. Video snimci incidenata postaju viralni na internetu i svet se okreće protiv Homera, samo da bi mu se misteriozni čovek po imenu Teo obratio sa radikalnom ponudom da popravi Homerovu reputaciju - navodi se u sinopsisu epizode.

Iako Rogan zapravo nije imenovan u epizodi, njegovu sličnost jasno predstavlja generički lik "voditelja podkasta desnog krila" koji pozdravlja Homera i nudi mu da podeli svoju priču.

Epizoda do sada nije prošla dobro kod kritičara, a sajt Screen Rant ocenio je ju je kao "kontradiktornu zbrku".

U stvarnosti, desetine epizoda Roganovih podkast epizoda su povučene sa striming servisa zbog kontroverznih gostiju kao što je Aleks Džons. Džoova emisija je bila u centru ogromnog skandala sa dezinformacijama poslednjih meseci.

Džo Rogan Džo Rogan Printscreen: YouTube/PowerfulJRE

Rogan je verovatno najveći podkaster na svetu sa procenjenih 11 miliona slušalaca po epizodi.

Njegovi milioni fanova bi mogli da se ljute što je označen kao ovaj generički "desničarski podkast voditelj", jer se Džo nije posvetio ovoj ideologiji, uprkos svojoj popularnosti među konzervativcima, piše Newsweek.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA