≫ 

Šamar na dodeli Oskara ostavio glumce u čudu: Reakcije Nikol Kidman, 50 Cent-a, Lupite Njongo...

Samo nekoliko minuta kasnije, kada je primio nagradu za najbolju mušku ulogu, Smit se u suzama izvinio zbog nepromišljenog postupka

  • 7
94th Academy Awards - Show Chris Pizzello

Šamar koji je Vil Smit udario Krisu Roku zbog šale koju je ovaj rekao na račun njegove žene Džejde Pinket Smit ući će, kako je i sam Rok to sinoć rekao, u istoriju Oskara.

Podsetimo, Smit je udario Roka na pozornici Dolbi teatra nakon što se ovaj našalio na račun obrijane glave njegove žene.

Samo nekoliko minuta kasnije, kada je primio nagradu za najbolju mušku ulogu, Smit se u suzama izvinio zbog nepromišljenog postupka, koji je njegove kolege ostavio u čudu, a publici stavio do znanja da nije bio u pitanju planirani skeč.

Lupita Njongo nije mogla da sakrije iznenađenje. Delovalo je da je i sama zbunjena da li je reč o isceniranom sukobu ili je Smit zaista ošamario kolegu.

Incident je dospeo na naslovnu stranu "Njujork Posta".

Bili Ajhner, glumac i komičar, kazao je da je mislio da sanja kada je video šta se desilo.

- Sve je to bilo vrlo čudno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by 50 Cent (@50cent)

Kolman Domingo je kazao da je Smit, kao i on, i Zapadne Filadelfije, a da su oni vrlo srastveni ljudi.

- Mislim da ga je u momentu ta strast preplavila, ali već je u svom govoru rekao da razume svoj propust. Izvinio se svima nama, jer je ljubazan i džentlmen. Samo su ga u tom trenutku emocije preplavile.

Mini Drajver kazala je da je taj njihov sukob bio veoma ličan.

- Svi smo bili svedoci toga. Emocije ovde divljaju. Nadam se da će se pomiriti kasnije. Teško je bilo gledati nečiji bol - rekla je ona i rekla da je razumela Vilove reči da "neki ljudi žele da te spuste onda kada se penješ".

Drugi su svoje reakcije podelili na Tviteru.

Tviterom kruži galerija od oko 15 reakcija različitih glumaca, ali ubrzo je postalo jasno da je reč o miksu sa više dodela Oskara i da je u pitanju klikbejt.

Pogledajte njihov sukob:

Video: Šamar Vila Smita o kom bruji planeta: Zveknuo Krisa Roka na dodeli Oskara, jer mu je uvredio ženu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    28. mart 2022 | 08:42

    Nikako nije trebao da se nadali na račun nečije bolesti. Vil nije zaštitio samo svoju ženu nego sve bolesne na čiji račun se šali. To nije šala, to je nečija golgota. Bravo za Vila.

  • ime

    28. mart 2022 | 08:40

    Svaka cast will smith! Bravo! Zamisli da mu zena ima rak? Isto je bolesna ima tu alopeciju nije se obrijala jer je tako htela i bas je ogavna njegiva sala. Sve vreme ih sve podje”aba sve i svi cute, ali na neke stvari se jednostavno ne cuti i svaka cast za smitha

  • Spomenka

    28. mart 2022 | 10:48

    Ne treba da se izvinjavas.Gospodin zbija uvredljive sale na racun necije bolesti.Na takvu "salu" dzentlmen i treba da odreaguje bas tako.Bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA