≫ 

Ovo je neslana šala zbog koje je Vil Smit udario Krisa Roka

Nije prvi put da se Rok našalio na račun Pinket Smit

  • 8
Jada Pinkett Smith Foto: Tanjug/AP

Je li to bio stvarni šamar ili planirani skeč pitali su se i prisutni u Dolbi teatru, i gledaoci kraj malih ekrana kada je Vil Smit ustao sa svog mesta i udario komičara Krisa Roka.

Rok je, u svom maniru, pokušao da nasmeje publiku pre nego što je proglasio pobednika u kategoriji najbolji dokumentarni film. On se prvo našalio na račun Penelope Kruz i Havijera Bardena, a onda prešao Džejdu Pinket Smit.

Video: Šamar Vila Smita o kom bruji planeta: Zveknuo Krisa Roka na dodeli Oskara, jer mu je uvredio ženu

- Džejda, volim te, jedva čekam da te vidim u "Dži Aj Džejn 2" - rekao je on, aludirajući na film koji je Demi Mur snimila 1997. i u kome je imala obrijanu glavu. Džejda Pinket Smit pati od alopecije, zbog čega joj je glava obrijana.

Delovalo je kao da je ta šala bila smešna i Vilu Smitu, ali ne i njegovoj supruzi koja je prevrnula očima. Smit je potom ustao i ošamario Krisa Roka.

Komičar je uspeo da se dozove.

- Vil Smit me upravo premlatio - rekao je on, na šta je Smit dobacio: "Ne uzimaj ime moje žene u svoja je**na usta".

Tokom pauza za reklame prisutni novinari javili su da je Denzel Vašingotn pričao i sa Rokom, i sa Smitom, a da je u jednom trenutku prišao i Džejdi i stavio joj ruku oko ramena.

Losanđeleska policija rekla je da je Kris Rok odbio da tuži kolegu, koji je nekoliko minuta kasnije dobio Oskara za najbolju mušku ulogu. On je kroz suze rekao kako se povezao sa svojim likom Ričardom VIlijamsom, jer je i one bio čovek koji je štitio svoju porodicu. On se u govoru izvinio Akademiji i kolegama koje su takođe nominovane.

- Hvala vam za ovu čast, hvala za ovaj momenat. Nadam se da će me Akademija opet pozvati.

Ovo nije prvi put da se Rok našalio na račun Pinket Smit. Godine 2016. on ju je prozvao jer je bojkotovala dodelu Oskara.

- Džejda bojkotuje Oskara kao ja Rijanine gaćice. Nisam pozvan. To nije poziv koji bih odbio.

Video: Luda kuća! Evo zašto Vil Smit i njegova žena veruju da nisu u braku, a u stvari jesu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA