≫ 

Kako je Stiven Sigal reagovao kada je dobio gitaru koju je oslikao Zoran Karić

"Ne viđamo se često ali takva prijateljstva ostaju zauvek", napisao je Bogoljub Karić na Fejsbuku

  • 0
Stiven Sigal Printskrin: Facebook/bogoljubjkaric

Bogoljub Karić je na svojoj Fejsbuk stranici evocirao trenutke kada je Stiven Sigal posetio Srbiju. Holivudski superstar susreo se sa članovima porodice Karić, te je dobio na poklon gitaru, koji je ručno oslikao Zoran Karić.

"Dragi moji,

nikada ne zaboravljamo prave prijatelje i nastojimo da ih iznenadimo kada smo u prilici nekim poklonom koji njima lično mnogo znači i koji ih iskreno obrađuju. Ana i Balša, Zoranova ćerka i zet, našem prijatelju Stivenu Sigalu, poklonili su unikatnu gitaru koja je ručno oslikana i to naš Zoran radi sa velikom strašću.

Njegovo oduševljenje je pravo zadovoljstvo za nas i potvrda našeg prijateljstva koje traje već 30 godina.

Ne viđamo se često ali takva prijateljstva ostaju zauvek, pa našu decu i unuke, učimo da poštuju prave prijatelje i da ta prijateljstva neguju i cene.

Da poštuju svoje komšije, poznanike, rodjake i sve dobronamerne ljude, jer to je ogledalo kućnog vaspitanja i nas samih.

Srećni smo što naši naslednici uče od nas i zaista smo zadovoljni ali i nagrađeni za sve vreme i posećenost koju smo uložili u njihovo vaspitanje i obrazovanje.

Vredimo onoliko koliko imamo prijatelja, to je bogastvo i Božji dar. Volite se ljudi,čuvajte svoje drage osobe jer to je najveća sreća i zadovoljstvo.

Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić", napisao je Bogoljub Karić na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA