≫ 

"Biće mnogo iznenađenja": Šta nas očekuje u drugoj sezoni serije "Tajne vinove loze"

Na Superstar TV kanalu je druga sezona već počela da se emituje, na RTS-u od sledeće nedelje

  • 0
Glumci iz serije Tajne vinove loze Printskrin: RTS

Nova, druga sezone serije "Tajne vinove loze" krenula je da se prikazuje na programu Superstar TV od ponedeljka, 28. marta, dok na RTS-u emitovanje kreće od ponedeljka, 4. aprila. Glumcica Sena Đorović, koja glumi lik Line Tomović, je gostujući u Jutarnjem programu RTS-a navela da gledaoci mogu da očekuju neočekivano.

- Ovo jeste druga sezona, ali je u stvari nastavak priče iz prvog dela. Naslanjamo se direktno na ono što se desilo u prvom serijalu - rekla je Sena Đorović, i navodi da će biti novih likova.

- Ove sezone imamo puno kolega koji su nam se pridružili. Počev od veterana našeg glumišta, pa zatim dosta glumaca mlađe generacije kao i kolega iz regiona - rekla je glumica, koja potom govorila o svom liku, kao i o samoj drugoj sezoni.

- Moj lik je u drugom serijalu prilično raspisan, na meni vrlo zanimljiv i neočekivan način. Biće puno iznenađenja, ali meni lično je ova sezona bila jako teška za snimanje u smislu zahtevnosti. Zaista je glumački bila ogroman izazov i zahtevala je da uključim sve svoje glumačke motore koje imam, da bih mogla da ispratim taj lik, u tim novim, neočekivanim, jako komplikovanim životnim situacijama, i ostanem dosledna onome što sam započela u prvoj sezoni - rekla je Sena Đorović.

Sena Đorović Sena Đorović Printskrin: RTS

Pored Sene Đorović, u drugoj sezoni serije "Tajne vinove loze" igraju još Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Marko Vasiljević, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Nataša Janjić, Nikola Kojo, Anita Mančić i Aleksandar Đurica i drugi.

Video: Nenadić: Serija Tajna vinove loze veliki trening za glumca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA