≫ 

Preminuo Pol Herman, zvezda serije "Sopranovi" i filma "Dobri momci"

- Jedan i jedini. Duša puna ljubavi sa odličnim smislom za humor, Poli Herman - rekla je glumica Lorejn Brako, koja je igrala Karen Hil u "Dobrim momcima".

  • 0
Paul Herman Foto: Profimedia/Getty images/Ilya S. Savenok

Zvezda serije "Sopranovi" Pol Herman preminuo je u 76. godini, i to na svoj rođendan, piše "Daily Mail".

Herman, koji je glumio u mnogim gangsterskim filmovima, uključujući "Goodfellas" ("Dobri momci") i The Irishman ("Irac"), umro je 29. marta, a uzrok njegove smrti još nije objavljen.

Američki glumac bio je najpoznatiji po ulozi Binsija Gaete u čuvenoj kriminalističkoj dramskoj televizijskoj seriji "Sopranovi".

Njegovu smrt potvrdio je kolega iz "Sopranovih" Majkl Imperioli, koji je igrao Kristofera Moltisantija u drami HBO.

- Preminuo je naš prijatelj i kolega Pol Herman. Poli je bio sjajan momak. Prvoklasan pripovedač i jedan pakleni glumac. "Dobri momci", "Bilo jednom u Americi", "Irac" i naravno "Sopranovi" su neki od najvažnijih (ostvarenja u kojima je igrao). Poli je živeo iza ugla od mene poslednjih nekoliko godina i drago mi je što smo proveli neko vreme zajedno pre nego što nas je napustio. Nedostajaće mi. Puno ljubavi prema njegovoj porodici, prijateljima i zajednici glumaca i filmskih stvaralaca - napisao je Majkl Imperioli na Instagramu.

Herman je igrao kao Šaptača DiTulija u kfilmu Martina Skorsezea "Irac" (2019). Takođe je glumio Rendija u knjizi Dejvida O. Rasela "Silver Linings Playbook" (2012).

Herman se pojavio u više desetina De Nirovih filmova, uključujući "Zaljubljivanje", "Bilo jednom u Americi"...

Jedan od Pola Hermana najupečatljivijih glumačkih dostignuća bila je uloga Dilera u "Dobrim momcima".

- Jedan i jedini. Duša puna ljubavi sa odličnim smislom za humor, Poli Herman - rekla je glumica Lorejn Brako, koja je igrala Karen Hil u "Dobrim momcima".

Video: In memoriam: Preminuo glumac Marko Živić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA