≫ 

Vil Smit nije jedini kog je Kris Rok na dodeli Oskara naljutio: Producent besan na komičara

I nije štedeo ni reči, ni uvrede

  • 2
Dzozef Patel, Summer Of Soul Foto: Tanjug/AP

Džozef Patel, producent Oskarom nagrađenog dokumentarca "Summer of Soul", besan je na Krisa Roka jer je tokom dodele nagrade ovom filmu u nedelje najavio Patela i ostale producente kao "četiri belca".

- Razlog što me ovo TOLIKO, TOLIKO LJUTI je što sam ponosan na činjenicu da sam jedan od retkih Južnih Azijata koji je ikada dobio Oskara. Bio sam uzbuđen jer sam bio treći Južni Azijat koji je pobedio te noći - nakon Riza Ahmeda i Anila Karija koji su pobedili ranije za "The Long Goodbye". Tri Južna Azijata pobedili su iste večeri - to se nikad ranije nije desilo! I to je značajno! To je istorija - napisao je on na Tviteru.

Patel je takođe rekao da Rok nije bio u pravu kada ga je grupisao sa „četiri belca“, pošto je bio samo jedan od tri producenta osim Ahmira „Кvestlava“ Tompsona (Robert Fajvolent i Dejvid Dinerštajn) koji su pobedili za film.

- Sinoć sam se vratio kući u Njujork i video sam ceremoniju na svom DVR-u i nisam imao želudac da je gledam. Verovatno nikada neću. Hvala ti, Кris. Ti apsolutni je**ni ku**c - nastavio je Patel.

Patel se takođe dotakao sada već ozloglašenog događaja koji se dogodio pre nego što je Rok uveo kategoriju najboljeg dokumentarnog igranog filma, u kojoj je Vil Smit izašao na scenu i ošamario Roka nakon što se komičar našalio na račun njegove supruge.

- Mislim da je ono što je Vil učinio sebično. Oteo je kategoriji njen trenutak. Drugim odličnim i neverovatnim filmovima je oduzeo njihov trenutak da dobiju priznanje u JAКOJ godini za dokumentarce. I to je ukralo "Summer of Soul" i naših pet minuta. Glasno, entuzijastično navijanje za pobednički film - napisao je Patel.

- Nikada mi nije bila potrebna statua da mi kaže koliko vredim - ali osećaj je svakako dobar. A ono što su i Vil i Кris uradili zaista je zaprljalo trenutak koji je trebalo da bude prelep za nas. Takođe se podrazumeva da govorim u svoje ime i samo za sebe. Ne u ime Ahmira i naših koproducenata - zaključio je Patel.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    4. april 2022 | 07:05

    Kris uradio, ne Vil. Oskar nije vredan ako ce da blati bilo koga i da se sprda sa necijim dozivotnim stanjem (bolescu), ne uzimajuci u obzir kako je toj osobi i njenoj porodici. Podrska Vilu i svakom suprugu koji svoju zenu stiti, a ne trazi publiku da mu aplaudira kada njegova zena pati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA