≫ 

Oni su borci i heroji i njihov film treba da odgledate

Film "Nerazumevalica" će biti prikazan 17. aprila u "Kombank dvorani"

  • 1
Film "Nerazumevalica" Printskrin: Youtube/RTS Šarenica - Zvanični kanal

Publika u Srbiji imaće priliku da pogleda film "Nerazumevalica" imaće premijeru 17. aprila u "Kombank dvorani". O ovom ostvarenju govorila je u emisiji "Šarenica" Ksenija Mirković iz udruženja "Svitac".

- "Nerazumevalica" je film u kome su glimili svi oni i to dugometražni film. Mi nismo očekivali da će on da traje 78 minuta. Mislili smo, snimaćemo neki film dokle bude zanimljiv i ispao je dugometražni. Oni su bili savršeni glumci, trpeli su 42 stepena, bili u kamenolomu, Fruškoj gori, putovali po Srbiji, snimali po različitim destinacijama i bili mirni kao što su sada, sa svim svojim problemima i smetnjama koje imaju - rekoa je Ksenija i nastavila:

- U filmu glumi 42 glumaca, od kojih 33 imaju neku razvojnu smetnju i on je prvi neke takve vrste, kako u Srbiji, tako i u regionu, a možda i dalje, nismo istraživali. To je bajka koja treba da objasni suštinu njihovog problema, jer oni zaista ne razumeju jezik, ali zato razumeju kada ih neko voli i razumeju aplauz i razumeju sebe kada vide na TV-u. Oni su bukvalno pobedili sami sebe i svoje probleme, jer su glumili u uslovima koji bi profesionalni glumci čak i kukali - navela je ona.

Ksenija Mirković je dodala da je premijera 17. aprila u "Kombank dvorani".

- Ako želite da podržite inkluziju u pravom smislu, dođite, gledajte, kupite kartu i uživajte sa svima nama - rekla je ona.

Pogledajte snimak:

O filmu:

U davna vremena zemljom je vladala Mudrožica- Čarobnica zemlje. Svoje moći je ravnopravno podelila stanovnicima šest različitih Unija: Uraganopolaca, Vodoplavih, Sivopesaca, Vatronoša, Listodržaca i Tvrdostenaca. Njihov zadatak je bio da čuvaju snagu Mudrožice. Ali, njena snaga

Pogledajte trejler:

Video: Radonjić o svom novom filmu: Indigo kristal će biti osveženje u našoj kinematografiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    4. april 2022 | 11:44

    Divno! Svaka cast za ideju, za realizaciju, za glumu, trud...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA