≫ 

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković: "U vinu nije samo istina već i tajne, misterije i izazovi"

Glumačkoj ekipi u drugoj sezoni pridružio se i Nikola Kojo, koji tumači lik Koste, kontroverznog biznismena

  • 1
Sloboda Mićalović Vojin Ćetković, serija "Tajne vinove loze" Foto: RTS

Na RTS 1 počela je druga sezona serije „Tajne vinove loze“. Novih 38 epizoda biće emitovane svakog radnog dana u 20 časova.

Stara latinska izreka kaže „U vinu je istina“, ali serija o dve porodice vinogradara sa severa i juga Srbije svedoči o tome da je u vinu i mnogo tajni. I dok se deo porodičnih misterija razrešava, počinje mnogo

novih zapleta.

Glumačkoj ekipi u drugoj sezoni pridružio se i Nikola Kojo, koji tumači lik Koste, kontroverznog biznismena. Okosnica priče ostaje ljubav Vuka Tomovića i Vere Smiljanić, koji konačno žive pod istim krovom i pokušavaju da spasu porodicu.

„Njih dvoje treba nekako da usklade dva formirana života i formirane osobe, koje sa sobom donose neke svoje priče. Biće jedna veoma napeta sezona. Ono što je meni bilo jako interesantno je to da neće biti ničega slatkog, već će biti baš strastveno i turbulentno“, navodi glumica Sloboda Mićalović, dok Vojin Ćetković misli da je veliki kvalitet serije u tome što prati odraz ovog vremena.

Kako u stvarnosti tako i u seriji je teško sačuvati porodicu, sve sile su uprte u to da se ona rasturi. Tako i Vuk i Vera prolaze kroz razna iskušenja, od prve do poslednje epizode“, ističe Ćetković.

Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović; Printskrin: RTS

Serija je nastala po ideji Dejana Karaklajića i Mirjane Bobić Mojsilović, a žanrovski je određena kao melodrama.

Glumačka podela je sjajna i svi glumci igraju to sa verom, sa istinitošću, nema persiflaže i preterivanja nego se igra onako životno, kako treba i to melodrami daje uverljivost“, kaže izvršni producent i kreator serije Dejan Karaklajić.

Na 11. međunarodnom Festivalu drama i serija FEDIS, Tajne vinove loze ponele su nagradu za najgledaniju seriju, a kompozitor Zoran Simjanović posthumno je dobio priznanje za najbolju muziku po kojoj je serija o vinu i ljubavi takođe prepoznatljiva.

Video: Vino, zagrljaji i pesma: Ovako se slavi rođendan bračnog para Ćetković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • FANTOM

    5. april 2022 | 14:43

    Svaka vama čast na glumačkim ostvarenjima ali nemojte se mešati među nas znalce tajni probranih vina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA