≫ 

Džoni Dep će igrati u "Južnom vetru"? "On može da bira ulogu"

Navodno, Džoni Dep bi trebalo bi sledeće godine da se priključi ekipi akcionog trilera koji režira Miloš Avramović

  • 3
Džoni Dep Johnny Depp Prijem Animation studio Iervolino Studios Archangel Digital Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Džoni Dep navodno će glumiti u trećem delu filma "Južni vetar", i to narko-dilera, piše "Informer". Kako navodi ovaj list, pregovori oko njegovog angažmana počeli su još u oktobru, tokom njegovog boravka u Beogradu.

Navodno, Džoni Dep bi trebalo bi sledeće godine da se priključi ekipi akcionog trilera koji režira Miloš Avramović.

- Džoni se upoznao sa našim glumcima i rediteljem kada je u oktobru prošle godine u Srbiji promovisao animirani film "Pafini" koji je napravljen u našoj zemlji. Tada su mu Biković i Avramović rekli kako bi voleli da ga vide u nastavku "Južnog vetra". Dep im je odgovorio da je veoma zainteresovan, ali da najpre mora da proveri kada ima slobodne termine za snimanje - rekao je za "Informer" dobro obavešteni izvor i dodaje da su se posle toga producenti još jednom kontaktirali Džonija:

Premijera filma Južni vetar Ubrzanje Foto:: Nemanja Miščević

- Dep im je preko telefona potvrdio angažman, a ostalo je da sve bace na papir i potpišu. Očekujemo da uskoro sve bude zvanično. Džoniju je namenjena uloga narko-dilera koji ima razrađene poslove po celom svetu, pa će se tako povezati i sa Marašem i Baćom - rekao je ovaj sagovornik.

Sam Miloš Biković nikada nije krio da bi hteo da glumi sa Džonijem Depom.

Može da bira ulogu

- Dep je sjajan tip, maštovit i ima divne uloge. Voleo bih da ga vidim u nastavku "Južnog vetra", može da bira ulogu! Svaku osim Petra Maraša. Baš bih voleo da igram sa njim. Kasting je otvoren, pa ako ga Dep prođe, biće primljen - rekao je najpopularniji srpski glumac.

U trećem delu filma "Južni vetar" reditelja Miloša Avramovića igraće Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Miki Manojlović, Jovana Stojiljković i Aleksandar Berček.

Video: Direktno sa aerodroma: Džoni Dep stigao da primi zlatnu medalju za zasluge na Dan državnosti Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA