Bata Živojinović hteo da ga u nastavku "Valtera" glumi Vojin Ćetković: Nepoznati detalji iz života glumca

O svemu ovom je pričao Batin sin Miljko Živojinović

  • 0
Velimir Bata Živojinović Foto: ATA Images

Pre nekoliko dana je obeleženo 50 godina postojanja filma "Valter brani Sarajevo", a ono što je zanimljivo jeste da je želja Velimira Bate Živojinovića da ga u eventualnom nastavku ovog ostvarenja glumi Vojin Ćetković.

Sve ovo otkrio je Batin sin Miljko Živojinović.

- Voleo bih da se snimi rimejk filma "Valter brani Sarajevo". Mnoga holivudska ostvarenja dobila su svoje rimejkove, pa što ne bi i "Valter"? Bata je imao svog favorita i često je pričao da bi u nastavku voleo da Valtera igra Vojin Ćetković - rekao je Miljko za "Informer" i naveo da je njegov otac voleo Vojina:

- Njih dvojica su se upoznali davne 1998. godine na snimanju serije "Porodično blago" i postali su dobri prijatelji. Baš su se družili, Vojin je s vremena na vreme dolazio kod nas kući. On je u to vreme bio mlad glumac koji je dosta učio i upijao od Bate - rekao je Miljko Živojinović.

Velimir Bata Živojinović Vojin Ćetković Porodično blago Velimir Bata Živojinović i Vojin Ćetković u seriji "Porodično blago" Printskrin: Youtube/Nastić _7/RTS

Film "Valter brani Sarajevo" reditelja Hajrudina Šibe Krvavca bio je hit i van granica tadašnje Jugoslavije. Veliku popularnost imao je u Kini, a Velimir Bata Živojinović, koji je glumio lik Vladimira Perića Valtera, bio je prava zvezda u toj zemlji.

Miljko Živojinović se prisetio jedne zanimljivosti dok je svojevremeno zajedno sa svojim ocem boravio u ovoj državi.

Miljko Živojinović Printskrin: TV K1

- U tom periodu sam imao približno godina koliko je imao Bata kada je snimao 'Valtera'. Dok smo šetali Pekingom, prilazilo mi je mnogo Kineza i tražili su mi autograme jer su mislili da sam Bata. Okrenuo sam se ka ocu i pitao ga: "Šta da radim?", on mi je rekao: "Slobodno potpisuj" - rekao je Miljko Živojinović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA