Film koji je Džon Malkovič snimio 2015. biće prikazan - tek 2115. godine

Brojevi nisu slučajni...

  • 2
100 years dzon malkovic Printskrin: io9/YT

Film "100 godina" ili "Film koji nikada nećete videti" Džon Malkovič snimio je i napisao 2015. godine, ali publika će imati priliku da ga pogleda tek 18. novembra 2115.

Kako navode strani mediji, u pitanju je kratki film čija je radnja smeštena u sadašnjost, ali iza svega se krije dobro osmišljeni promotivni trik za marku konjaka Louis XIII.

Kompanija koja ga proizvodi angažovala je poznatog meksičkog reditelja Roberta Rodrigeza za ambiciozni umetnički eksperiment snimanja filma koji će sto godina boraviti iza neprobojnog stakla.

Brojevi nisu slučajni, sto godina je period koji protekne između punjenja Louis XIII i puštanja u prodaju te dragocene boce kojoj je prosečna cena oko 3.000 dolara. U sklopu ove luksuzne reklame angažovana je glumačka zvezda Džon Malkovič, kome društvo na ekranu pravi Šuja Čang kao i akciona zvezda Marko Zaror.

Nikakvi detalji ni o filmu ni radnji nisu izišli u javnost, osim tri tizera koji nisu deo filma, ne otkrivaju radnju, već su sofisticirana reklama za Louis XIII, smeštena u tri različite varijante budućnosti.

– Kad je projekat prvi put predstavljen, bilo je nekoliko opcija o tome šta će biti budućnost. Neverovatno visoka tehnologija, kompjuterizovane verzije sveta, post-Černobilj, povratak prirodi, poluurušena civilizacija, a onda je postojala retro budućnost kakva je zamišljana u naučnoj fantastici 1940-ih ili 1950-ih –rekao je Malkovič.

Kao deo promocije filma, Louis XIII je podelio 1.000 metalnih ulaznica koje će omogućiti potomcima primalaca da vide projekciju filma “100 Years” – za 100 godina.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA