≫ 

Ponovno okupljanje glavnih likova iz "Breaking Bad": "Biće bolno i krvavo"

Fanovi primećuju da ovo nije prvi put da su Krenston i Pol ponovili svoje uloge

  • 0
Cista hemija, Volter Vajt - Brajan Krenston, i Džesi Pinkmen - Aron Pol Foto: Frank Ockenfels/AMC

U okviru panela za dodelu nagrada koji je organizovao "Deadline", koautor serije "Better Call Saul" Piter Guld potvrdio je ono što su fanovi serije već uveliko pretpostavljali: ponovno okupljanje likova iz "Breaking Bad" ("Čista hemija").

Volter Vajt - Brajan Krenston, i Džesi Pinkmen - Aron Pol, pojaviće se u poslednjoj sezoni spin-of serije "Breaking bad".

- Vraćaju se - rekao je Guld, iako nije precizirao koliko će uloge biti istaknute. Vest je kasnije potvrđena na Tviter nalogu "Better Call Saul".

Iako je malo verovatno da će Krenston i Pol doprineti više od kameo pojavljivanja, oba glumca su održala bliske veze sa "Breaking Bad" svetom, tako da se činilo da je povratak uvek otvorena opcija.

S obzirom da je Volter Vajt umro u poslednjoj epizodi "Breaking Bad", može se pretpostaviti da ćemo Voltera i Džesija videti na početku njihovih kriminalnih karijera, koji u drugoj sezoni imaju posla sa Solom Gudmanom - Bob Odenkirk. U ovom trenutku, Sol (koga glumi Džimi Mekgil) je već dobro pozicioniran u svojoj karijeri advokata kriminalaca, što je tačka koju još nije dostigao u "Better Call Saul"-u.

Fanovi primećuju da ovo nije prvi put da su Krenston i Pol ponovili svoje uloge. Pol je vodio Netfliksov "El Camino: A Breaking Bad Movie" još 2019. godine. Krenston se pojavio u tom filmu tokom produžene sekvence flešbeka.

Poslednja sezona od trinaest epizoda "Better Call Saul" podeljena je na dva dela, a prva polovina je debitovala 18. aprila. Premijera druge polovine u julu. Odenkirk obećava da će poslednja sezona biti "krvava i bolna".

Video: Zvezde serije Prijatelji odigrale partiju bilijara i sve redom slatko nasmejale

(Telegraf.rs/B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA