≫ 

Izjava reditelja "Bad Boys" dokazuje da Vila Smita nisu svi ostavili

Majkl Bej nema dilemu, a za Vila Smita je imao samo reči hvale

  • 0
Majkl Bej i Vil Smit Foto: Tanjug/AP

Reditelj Majkl Bej je za "Entertainment Weekly" rekao da će "apsolutno" ponovo raditi sa Vilom Smitom, i nakon što je glumac ošamario Krisa Roka na dodeli Oskara.

- Apsolutno, 100 posto. On je veoma stabilan momak. Veoma stabilan - rekao je Bej, koji je počeo da priča potom o situaciju u Ukrajini.

- Baš me briga. Holivud postaje veoma opsednut sobom. Trenutno ima beba koje dižu u vazduh u Ukrajini. Trebalo bi da razgovaramo o tome. Zaista me nije briga - rekao je reditelj.

Onda je ponovo pričao šamaru Vila Smita.

- U početku, odmah sam bio u fazonu kao: "Da li se ovo upravo dogodilo?" Onda sam video Vilovu viku. To pravi Vil viče. Vil je neverovatan borac. Trenirao je boks. Pre svega, pogrešno je to raditi, bez obzira na sve... Ali kada su ljudi rekli: "Oh, mogao je da ga ubije" - ne, šamar je drugačiji - rekao je Bej.

Bej je ranije sarađivao sa Smitom u dva njegova akciona filma, "Bad Boys" i "Bad Boys II", koji su zajedno zaradili preko 400 miliona dolara na svetskim blagajnama, prenosi "Variety".

Smit se vratio u franšizu 2020. godine, glumio je u filmu "Bad Boys for Life", čija je zarada bila 426 miliona dolara širom sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA