≫ 

Stiže 2. sezona hit serije "Russian Doll": Nađa više nije zarobljena u jednom danu - probila je vreme

Druga sezona je smeštena četiri godine nakon dešavanja prve

  • 0
Russian Doll Printskrin: Youtube/Netflix

Sa svakom smrću sve se više ljudi zaljubljivalo u Nađu Volkov (Nataša Lion), glavu protagonistkinju Netfliksove uvrnute crne komedije "Ruska lutka" ("Russian Doll"). Nakon dve godine čekanja, drugi serijal konačno stiže na platformu 20. aprila sa sedam novih epizoda i potpuno drugačijom pričom.

Ali, po svemu sudeći, istom onom ciničnom, inteligentnom, mladom ženom koja živi brzo i zabavlja se ludo. Podsetimo, u prvoj sezoni, Nađina žurka za 36 rođendan završava se fatalno tako što ona gine... Samo da bi se vratila u život na tu istu žurku. I opet poginula. I opet oživela. Njen lični "dan mrmota" prekinuće se ako uspe da otkrije ko ili šta ju je to ubilo na prvom mestu. Usred sezone, Nađa upoznaje Alana (Čarli Barnet) koji je zarobljen u sličnoj situaciji. Zajedno njih dvoje postaju vrlo neuobičajen tandem čija se istraga pretvara u ekstremno popularnu seriju, obožavanu i od strane publike, i od strane kritičara, a i članova odbora nagrade Emi.

Dok su mnogi tvrdili da je prva sezona savršeno dovoljna, a priča zaokrižena, kreatorke serije Lion, Ejmi Poler i Lesli Hedlan insistirale su da žele više sezona. Želja im se ostvarila, a i fanovima kojima se čini da predugo nisu videli Nađin zabezeknuti pogled u odrazu ogledala u kupatilu.

Netfliks je na svom Jutjub kanalu objavio trejler druge sezone, a po svemu sudeći - Nađa sada neće biti zarobljena u vremenu. Putovaće kroz njega.

Na početku sve se dešava na metro stanici. Nađa ulazi u jedan od vagona i primećuje nešto čudno. Na zidu vidi poster drame "Sofijin izbor" Alana Džej Pakule iz 1982. godine, sa Meril Strip u glavnoj ulozi.

- Šta je ovo, neki fleš mob osamdesetih? - pita se Nadija, a onda shvata šta se dešava.

- Univerzum je konačno pronašao nešto gore od smrti. Probila sam vreme - primetila je Nađa.

Njena međugeneracijska avantura vratiće je, izgleda, i u njeno teško detinjstvo sa drogiranom majkom Lenorom, koju tumači Kloi Sevinji.

- Možda imamo još nedovršenog posla. Neobjašnjive stvari koje se dešavaju je moj ceo modus operandi - razmišljala je Nadija.

Druga sezona je smeštena četiri godine nakon što su Nadija i Alan shvatili kako da izbegnu svoje odvojene vremenske petlje – ali "oni uskoro otkrivaju da bi ovaj izuzetan događaj mogao biti više nego što su očekivali i, zajedno, moraju da potraže izlaz".

Trejler je završio tako što lokalni pijanac pita Nađu da li je putnik kroz vreme, a ona je suvo odgovorila: "Više volim termin vremenski zatvorenik", piše "Daily Mail".

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA