≫ 

Vojaž otkrio detalje o seriji "U klinču": Jedna kafana je inicijalna kapisla

Serija će se emitovati od jeseni na RTS-u

  • 0
Mihailo Veruović Vojaž Branka Katić Nikola Kojo Printskrin: RTS

Već uveliko se snima serija "U klinču", koja će se premijerno emitovati na RTS-u 1 od jeseni, svakog radnog dana od 20 časova. Prva klapa pala je 1. marta, a glumačku ekipu čine Svetlana Ceca Bojković, Branka Katić, Nikola Koja, Ivana Zečević, Mihailo Veruović Vojaž...

Serija prati porodicu Kovač - bračni par Miru (Branka Katić) i Velju (Nikola Kojo) koji imaju dvoje tinejdžera - Vanju (Ivana Zečević) i Aljošu (Mihailo Veruović Vojaž) i priču o odrastanju i izazovima sa kojima se suočavaju mladi i njihovi roditelji.

Mihailo Veruović Vojaž je u razgovoru za RTS otkriju jednu od važnijih lokacija u seriji "U klinču".

- Kafana 'Trst' je ja mislim jedna od ključnih lokacija u samoj seriji zato što je to jedno gnezdo čitavog Aljošinog društva u kome su i Vanja i Simke i mnogi drugi, da ne otkrivamo mnogo, gde se na kraju svi nađu i podele neke zajedničke probleme. I upravo ta kafana je inicijalna kapisla za neke ključne stvari koje će se dešavati u sezoni - rekao je Vojaž.

Ivana Zečević je pričala o liku Vanje.

- Vanja je jedna mlada hrabra žena. Kažem žena sa razlogom, jer je prerano i odrasla sticajem okolnosti gubitka mame u mlađim godinama, tako da je sve palo na nju. Njen otac, njen brat i kafana koju porodica drži decenijama unazad, tako da, ukratko, hrabra, otresita, ponekad jako teška i naporna devojka - rekla je glumica.

Serija Printskrin: RTS

Cela porodica bavi se boksom, a jednu od ključnih uloga igra upravo majka Mira, koju glumi Branka Katić.

- Pošto sam ja majka, ja sam brižna i ja bih da pomognem svima i mislim da deca traba da rade ono što žele i vole, i tu sam malo u klinču sa suprugom koji je bokserski šampion, koji je jedan mačo dasa i misli da sve zna najbolje - rekla je Branka Katić za RTS.

Nikola Kojo, koji glumi lik Velje, preporučuje seriju.

- Ova serija je nešto što je generacijski određeno stvarno od 7 do 77 ili od 4 do 444. Nije horor, nema psovki, nema nekih teških stvari. Ima edukativni karakter, što mi je jako drago zbog odrastanja mladih ljudi - naveo je Kojo.

Video: Vojaž o glumačkoj karijeri i saradnji sa Brankom Katić: Svi mi glumimo tokom celog života

(Telegraf.rs/izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA