≫ 

Raspisan konkurs za najbolje originalne numere inspirisane 2. sezonom serije "Složna braća - Next Đeneration"

Konkurs je otvoren 18. aprila i trajaće do 20. maja 2022. godine

  • 2
Složna braća - Next Đeneration Foto: Promo

U susret očekivanom početku snimanja novesezone serije "Složna braća - Next Đeneration", ETM produkcija raspisuje još jedan konkurs pod nazivom "Složni bendovi regiona 2" za odabir 12 najkreativnijih, originalnih muzičkih numera, koje će postati buduće odjavne špice i novi sountrack koji će obeležiti treću sezonu kultne serije, čije snimanje počinje krajem maja u studiju u Šimanovcima.

Konkurs je otvoren 18. aprila i trajaće do 20. maja 2022. i u tom periodu potrebno je snimiti i poslati autorsku numeru u žanrovskom maniru po slobodnom izboru, kod koje tekst i melodija ovog puta moraju biti originalni, a tematski moraju biti inspirisani i vezani za drugu sezonu serije Složna braća - Next Đeneration, koju smo imali prilike da gledamo početkom godine na Superstar TV i televiziji Prva. Poziv je upućen svim afirmisanim i neafirmisanim bendovima, muzičarima, producentima, solistima, instrumentalistima i kantautorima.

Numeru, kratku biografiju i kontakt podatke potrebno je poslati na sloznabraca@etm.rs , najkasnije do 20. maja, a stručni žiri će nagraditi 12 najoriginalnijih numera snimanjem audio i video spota na setu serije, kao i emitovanjem pobedničkih pesama na odjavnoj špici serije. Proglašenje pobednika zakazano je za 23. maj 2022.

Scenario serije "Složna braća – Next Đeneration" i ovoga puta potpisuju dr Nele Karajlić i Srđan Janković, režiser je Milorad Milinković, a u seriji igra dobro poznata glumačka ekipa iz čitavog regiona, predvođena Natašom Ninković, Raletom Milenkovićem, Andrijom Kuzmanovićem, Nikolom Pejakovićem, Ljubišom Savanovićem, Markom Gverom i drugima. Serija se realizuje u produkciji Telekoma Srbije, a za izvršnu produkciju ove komedije zadužena je ETM produkcija.

Video: Dr Karajlić: Nova serija Složna braća u staroj kafani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA