≫ 

Prva kazna zbog ubistva Haline Hačins na setu filma "Rust"

Producenti filma čiju je snimateljku Alek Boldvin slučajno ubio na snimanju, kažnjeni su od strane vlasti i oštro kritikovani zbog nepoštovanja bezbednosnih mera

  • 0
Alek Boldvin Halina Hačins Foto: Instagram/halynahutchins, Profimedia/B4859

Produkcijska kuća koja je radila na filmu “Rust”, u kojem je glumac i producent Alek Boldvin na setu usmrtio snimateljku Halinu Hačins, dobila je maksimalnu moguću kaznu zbog bezbednosnih grešaka na setu.

Kako se navodi, producentska kuća pokazala je “potpunu ravnodušnost” prema bezbednosti zaposlenih.

Producenti filma čiju je snimateljku Alek Boldvin slučajno ubio na snimanju, kažnjeni su od strane vlasti i oštro kritikovani zbog nepoštovanja bezbednosnih mera, prenosi BBC.

Autori filma “Rust” pokazali su “običnu ravnodušnost prema prepoznatim opasnostima povezanim sa upotrebom vatrenog oružja na snimanju”, prema Odeljenju za životnu sredinu Novog Meksika.

Agencija je izrekla maksimalnu kaznu od 136.793 dolara za Rust Movie Productions.

Da podsetimo, u oktobru prošle godine, ispalivši metak iz pištolja rekvizita glumac Alek Boldvin je na snimanju filma u Novom Meksiku usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio režisera Džoela Souzu.

(Telegraf.rs/Headliner)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA