≫ 

"Ona je nasilnik u porodici": Peticija protiv Amber Herd prikupila gotovo tri miliona potpisa

Nju su pokrenuli obožavatelji Džonija Depa

  • 2
Johnny Depp Džoni Dep Amber Heard Foto: Tanjug/AP

Peticija kojom se traži da se Amber Herd izbaci iz drugog dela filma „Aquaman“ dosegla je blizu tri miliona potpisa. Ona u nastavku ovog filmskog hita glumi Meru, devojku u koju je zaljubljen Akvamen (Džejson Momoa). Džejms Van je, inače, reditelj filma čije je snimanje završeno u januaru, a svetska premijera očekuje se u martu 2023. godine.

Amber Heard, Amber Herd, Aquaman, Mera Amber Herd kao Mera u filmu "Akvamen" / Foto: JASIN BOLAND / AFP / Profimedia

Peticija koja se potpisuje na web stranici Change.org u ponedjeljak je prešla 2,9 miliona potpisa. Nju su pokrenuli obožavatelji Džonija Depa koji tvrde kako, nakon razvoda 2016. godine, Amber Herd pokušava da sistematski uništi Depa i njegovu holivudsku karijeru. Kada dosegne ciljanih tri miliona potpisa, ova peticija će postati jedna od najviše podržanih na stranici Change.org, piše Nacional.hr. 

- Amber Herd je razotkrivena kao nasilnik u porodici od strane Džonija Depa. U tužbi od 50 miliona dolara Džoni Dep opisuje mnoge incidente porodičnog zlostavljanja koje je pretrpeo od strane svoje (tadašnje) supruge Amber Herd, uključujući jedan u kojem ga je dva puta udarila u lice i drugi gde mu je iskela prst bocom votke, pa su morali da mu ga ponovo hirurški spoje. Ožiljak od toga će nositi do kraja života - navodi se na početku peticije.

U međuvremenu, pokrenuto je još nekoliko peticija vezanih za Džonija Depa koje su takođe prikupile mnogo potpisa otkako je počelo suđenje u Virginiji. Suđenje je pokrenuto nakon tužbe kojom Dep traži 50 miliona dolara odštete od Amber Herd zbog kolumne koju je 2018. objavila u The Washington Postu i u kojoj je navela kako je bila žrtva porodičnog nasilja, implicirajući da je Džoni Dep bio nasilnik u njihovom braku.

Među tim peticijama je i jedna kojom se traži da se producent filma „Aquaman 2“ Piter Safran izbaci s tog projekta zato što nije dao otkaz Amber Herd.

Podsetimo, u novembru 2020. godine Džoni Dep je osuđen za zlostavljanje bivše supruge Amber Herd. Sud u Londonu je tada doneo presudu u kojoj stoji da je "Džoni Dep brutalno tukao bivšu ženu". Samim tim je njegova tužba protiv tabloida "Sun" koji je prvi nazvao glumca nasilnikom odbačena. Sudija je priču koju je objavio tabloid nazvala "tačnom".

Video: Suočavanje o kome bruji ceo svet: Džoni Dep i njegova bivša oči u oči nakon dramatičnog razlaza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    2. maj 2022 | 12:47

    Ceo svet zna za nju da je zlobna i agresivna, jednom rečju "plava veštica"! Da je nekim slučajem bio muškarac na njenom mestu, odavno bi trulio po američkim kazamatama!

  • Ulazi

    2. maj 2022 | 17:31

    ... u TOP 10 holivudskih glumica ako gledamo sex appeal. A zavidni ljudi će uvek takve blatiti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA