Zvezde Marvelovog filma "Doktor Strejndž" prošetale crvenim tepihom - Održana svetska premijera

Rejčel Mekadams, Benedikt Kamberbač, Elizabet Olsen i autorska ekipa pozdravili holivudsku publiku

  • 0
Premijera filma "Doktor Strejndž u multiverzumu ludila" Foto: Michael Kovac

Crvenim tepihom u Holivudu su prošetale zvezde Benedikt Kamberbač, Elizabet Olsen, Benedikt Vong, Soši Gomez, Rejčel Mekadams koje su se pridružile reditelju Semu Raimiju, producentu Kevinu Fejgu i scenaristi Majklu Voldronu kako bi proslavili svetsku premijeru filma "Doktor Strejndž u multiverzumu ludila" iz studija Marvel.

Večeras se premijerno prikazuje film "Doktor Strejndž u multiverzumu ludila", dok je od sutra, 5. maja, na redovnom bioskopskom repertoaru širom zemlje. Marvel studio otključava multiverzum i pomera njegove granice dalje nego ikada ranije. Putujte u nepoznato sa doktorom Strejndžom, koji, uz pomoć mističnih saveznika, starih i novih, prolazi kroz zapanjujuće i opasne alternativne realnosti multiverzuma da bi se suočio sa misterioznim novim protivnikom.

Glavni junak filma Benedikt Kamberbač je pozdravio sve prisutne, fotografisao se sa fanovima, sa kostimiranim junacima i tom prilikom je istakao:

-Osećam kao da sam anđeo čuvar lika doktora Strejndža, moram da mu čuvam ugled. Dok je o radu na filmu sa koleginicom Elizabet Olsen rekao:

-Ona je magija na ekranu, zaista je divno gledati je dok glumi.

U filmu "Doktor Strejndž u multiverzumu ludila" pored Kamberbača igraju Elizabet Olsen, Čivetel Edžiofor, Benedikt Vong, Soši Gomez, sa Majklom Stulbargom i Rejčel Mekadams. Film je režirao Sem Rejmi, a producent je Kevin Fajgi, dok je scenario napisao Majkl Voldron.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA