≫ 

Kim Katral otvorila sve karte: O "Seks i gradu", odnosu sa koleginicama, novoj seriji...

Otkrila je da li će ponovo igrati Samntu Džons

  • 0
Seks i grad Foto: Profimedia

Kim Katral, popularna Samanta Džons, otkrila je da od nje nikada nije zatraženo da bude deo nove verzije "Seks i grada", serije "I tek tako... ". Ona je takođe bila je slomljena zbog zapleta koji je trebalo da postane treći film, a u kome je bilo predviđeno da Samanta dobije a neželjene "fotografije muškog polnog organa" od Brejdija, 14-godišnjeg sina Mirande Hobs. Na kraju je sve dovelo do toga da Kim odbije projekat, piše "Daily Mail".

- Nikada nisam zamoljena da budem deo novog projekta. Jasno sam izrazila svoja osećanja nakon mogućeg trećeg filma, pa sam saznala za seriju kao i svi drugi - na društvenim mrežama-  rekla je 65-godišnja glumica za "Variety".

Kim je navela da bi joj se više dopala ideja da Samanta bude primorana da proda svoju PR kompaniju "nekom tipu u dukserici" zbog finansijske krize 2008.

- Zašto ne može Samanta, koja poseduje PR kompaniju, da proda svju firmu zbog finansijskih problema? Godina 2008. je bila teška. Neki ljudi se još oporavljaju. Morala je da je proda nekom tipu koji nosi duksericu, i to je dilema koju ima. Mislim, to je scenario koji je bio na neki način iz glave jednog od mojih predstavnika, i mislio sam da je to odlična ideja...Umesto maloletnog dečaka... - rekla je glumica

Kada njen lik nije napredovao, Kim je odustala od trećeg filma.

- Ali takođe, bila sam spremna. A to je upravo ono što sam želela: da budem na različitim mestima i igram različite likove jer sam karakterna glumica - rekla je Kim i dodala:

Kim Cattrall, Kim Katral Foto: Tanjug/AP

- I koliko god bilo teško, i koliko god bilo strašno ustati i ne biti maltretiran od strane štampe, ili obožavatelja, ili bilo koga drugog – samo da bih mogla (ekipi "Seks i grad) reći "dobro sam. Ja sam na sada na drugom putu. Bilo je sjajno raditi sa tobom. Tako sam uživala, ali nastavila sam dalje" - navela je glumica.

Kim Katral je imala i svoj mišljenje o seriji "I tek tako...".

- Serija je u suštini treći film. Eto toliko je bilo kreativno - rekla je glumiica, koja je priznala da je završila sa "Seks i gradom".

Kim je bila zaista spremna da "baci peškir" još nakon završetka drugog "Seks i grad" filma.

- Sve u meni je poručivalo: "Gotova sam" - rekla je Kim.

Ipak, ona ceni što fanovi primećuju odsustvo njenog lika.

- Došla sam do zaključka da je to zaista najveći kompliment koji bih mogla da imam kao glumica - navela je Kim, koja se osvrnula na svoj odnos sa kolegama, sa kojima je navodno bila u sukobu dok su snimali seriju.

Kim Cattrall, Kim Katral Foto: Tanjug/AP

Katralova je navela da su imali profesionalni odnos, ali da ih nikada nije smatrala prijateljima.

- Mislim da smo bili kolege. Moje kolege nisu moji prijatelji. Bilo je profesionalno - rekla je Kim, a zatim je navela da nikada ne planira da ponovi ulogu Samante Džons.

- Ne. Moćno je reći ne - rekla je Kim.

Video: Zvezda serije Seks i grad godinama se borila sa alkoholizmom, a evo kako se izvukla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA