Govor starca iz serije "Squid Game" rasplakao voditeljku

Inspirativna govor Jeong Sua, zvezda serije "Squid Game"

  • 0
Squid game Printskrin: Youtube/BABY YOODA

Ako ste gledali seriju "Squid Game", jednu od zapaženijih uloga odigrao je Jeong Su (77), koji je igrao starca i takmičara sa broj 001. Vremešni gospodin i glumac gostovao u jednoj emisiji, a svojim govorom je rasplkao voditeljku.

Jeong Su je pričao o detaljima o seriji, a izvodio je idnos savremenog sveta prema pobednicima.

- Naše društvo razvija kulturu u kojoj je samo prvo mesto bitno. Ako si drugi, to je nebitno. No reći ću vam nešto – pravi je pobednik onaj koji je posvećen onome što voli i koji radi na svojim veštinama. Mislim da je takav čovek pravi pobednik - rekao je glumac, prenosi Index.hr.

On je naveo da se u životu trudi da ne budi pohlepan. On je naveo kako čovek u životu dobije mnogo i da on pokušava da sve šta ima vrati zajednici.

- Daću vam jedan primer. Šetaš planinom i naiđeš na cvet. Kad si mlad, ubereš ga. No kad dođeš u moje godine, nećeš ga ubrati, nego ćeš ceniti što je tamo. Tako je kad dođeš u moje godine. Ostavićeš stvari gde jesu kako bi ih opet mogao ceniti. U životu je isto. Samo ostavite stvari gde jesu. Jesam li u pravu? - rekao je glumac.

Voditeljka se na te reči rasplakala.

- Kolegica se raznežila slušajući vaše reči - rekao je voditelj, a voditeljka je navela da reči glumca diraju u srce.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA