Scenarista filma "Multiverse of Madness" objasnio zašto Tom Kruz nije angažovan za lik Ajron mena

Postojala je želja, ali...

  • 1
tom kruz top gun maverick premijera Foto: Tanjug/AP

Scenarista Majkl Voldron priznao je da je postojala želja da Tom Kruz zaigra lik Ajron mena u filmu "Dr. Strange in the Multiverse of Madness". Ipak, od te ideje se odustalo, budući da je holivudski superstar zauzet.

"Lavinu" su pokrenuli obožavatelji, koji su mislili da Tom Kruz zaista igra alternativnu verziju Ajron mena u filmu "Dr. Strange in the Multiverse of Madness". Ipak, Voldron je otkrio da to nema veze sa istinom.

- Da, to je bilo potpuno izmišljeno. Mislim, nema isečenog snimka Toma Kruza! Ali volim Toma Kruza, i rekao sam (predsedniku Marvel studija) Kevinu (Fajgu) u jednom trenutku: "Možemo li dobiti  Toma Kruza za Ajron mena? Sećam se da sam čitao da će Tom Kruz biti Ajron men - rekao je Voldron u intervjuu za časopis "Rolling Stone".

Ipak, od ideje se odustalo, jer je Tom Kruz zauzet snimanjem drugih filmova. Voldron je odbacio mogućnost da je glumca neko kontaktirao kako bi igrao Ajron mena.

- Ne verujem. Jednostavno mislim da to nikada nije bila opcija, zbog dostupnosti - rekao je scenarista filma "Dr. Strange in the Multiverse of Madness".

Tom Kruz je svojevremeno priznao da je bilo kontakta da zaigra ulogu Ajron mena.

- Došli su kod mene u određenom trenutku i, kada nešto uradim, želim da to uradim kako treba. Ako se posvetim nečemu, to mora biti urađeno na način da znam da će to biti nešto posebno. I kako se to nizalo, jednostavno mi se nije činilo da će uspeti. Moram da budem u stanju da donosim odluke i napravim film što je moguće sjajniji, a jednostavno nije tako krenuo - rekao je Kruz za IGN 2005. godine, prenosi "People".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA