Otkriveno kako je trebalo da izgleda "izbačeni" film o Džejmsu Bondu: Ima veze s Rusijom

- Čudno – to bi sada bilo veoma aktuelno - rekao je Oskarovac, reditelj Deni Bojl

  • 0
Daniel Craig, Danijel Krejg, Džejms Bond Džejms Bond / Foto: Tanjug/AP/Michael Sohn

Reditelj Deni Bojl je progovorio o svom "izbačenom" filmu o Džejmsu Bondu, otkrivajući priču koju je prvobitno planirao za 25. deo franšize.

Režiser je trebalo da vodi poslednje ostvarenje Danijela Krejga kao 007 pre nego što napustio projekat zbog kreativnih razlika sa producentima Barbarom Brokoli i Majklom G. Vilsonom.

U razgovoru za Esquire UK, dobitnik Oskara je otkrio da je njegova predložena priča smeštena u Rusiju i da je istražio Bondovo poreklo.

- Čudno – to bi sada bilo veoma aktuelno – sve se odvijalo u Rusiji, odakle je Bond, naravno, došao iz Hladnog rata. Radnja je postavljena u današnjoj Rusiji i vratila se njegovim poreklu, a oni su jednostavno izgubili poverenje u to. Zaista je bila šteta - rekao je Bojl, prenosi NME.

Nakon Bojlovog izlaska iz filma, pojavili su se izveštaji da se režiser posvađao sa producentima zbog odluke da ubije Džejms Bond, što je na kraju prikazano u filmu "Nema vremena za umiranje" u režiji Kerija Fukunage.

Ali Bondova smrt nije bila jedina stvar koju je Bojlov film imao zajedničko sa onim koji je na kraju izašao pred publiku.

Inače, Bondov produkcijski dizajner Mark Tildesli je 2020. godine rekao za Total Film da su Bojl i Hodž (pisac Džon Hodž) smislili "izvanredan" scenario za svoj film, ali da se „nije baš poklopio” sa onim što su producenti planirali.

- To je definitivno bila dobra stvar. Možda ipak drugi put - rekla je Tildesli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA