≫ 

Dua Lipa u novom filmu? Ako dobije ulogu, igraće zajedno sa Margo Robi i Rajanom Goslingom

- Pred njom je uzbudljiva budućnost u filmovima - navodi insajder

  • 3
Dua Lipa Foto: Instagram/dualipa

Dua Lipa sprema se za svoju sledeću ulogu. Kako navodi The Sun, ona će zaigrati u filmu "Barbie" , koji se snima u Velikoj Britaniji.

Dua Lipa već je snimila film "Argille" sa Henrijem Kavilom 2021. godine.

- Dua izaziva talase i u muzici i u filmovima. Zaista je impresionirala u filmu "Argille" i u Holivudu se proširilo koliko je dobra - rekao je jedan filmski insajder i dodao:

- Sada se pridružila ekipi filma "Barbie" zajedno sa velikim imenima, uključujući Margot (Robi), Rajanom Goslingom, Vilom Ferelom... - naveo je ovaj sagovornik.

- Iako je "Argille" veliki film sam po sebi, "Barbie" će biti probojni za Duu jer postoji toliko uzbuđenja oko njega. Dua brzo dokazuje da može da bude više od pop zvezde. Pred njom je uzbudljiva budućnost u filmovima - navodi insajder.

Margot Robbie, Barbie Margo Robi igraće lik Barbike u filmu "Barbie" Foto: Profimedia/Backgrid UK/BACKGRID

Scenario je u tajnosti, ali se kaže da se radi o lutki koja je izbačena iz Barbi zemlje jer nije bila dovoljno savršena.

Jedna od zvezda filma "Barbie", Simu Liu, rekao je ove nedelje da mu je agent rekao da je to jedan od najboljih scenarija koje je ikada pročitao.

- Rekao je: "Ako mogu da stavim svoju karijeru na bilo koji scenario, to je scenario za "Barbie". Zaista mislim da bi to trebalo da uradiš" - preneo je Simu reči agenta.

Ulogu Barbike u ovom ostvarenju igraće Margo Robi, a Kena Rajan Gosling.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA