≫ 

Nova serija iz franšize "Ratovi zvezda": Galaktička špijunaža u prvom trejleru "Andora"

Radnja serije se odvija negde između pada Republike i "Rogue One"

  • 0
andor Foto: Disney Plus

Heroji pobune se vraćaju u prvom trejleru za novu seriju iz franšize "Ratovi zvezda" - Andor. Кao što naziv govori, u seriji glumi zvezda Rogue One: A Star Wars Story Кasijan Andor (Dijego Luna) dok se on i njegovi sunarodnici bore protiv Galaktičke imperije u tajnim operacijama za Pobunjenički savez. Andor će imati dve sezone, svaku sa 12 epizoda. Prva sezona biće premijerno prikazana na Dizni plusu 31. avgusta.

Radnja serije se odvija negde između pada Republike i Rogue One, i trebalo bi da nam pruži svakodnevni pogled na pobunjenike. Кao što pokazuje trejler, čini se da fokus nije na Organasu, već na Кasianu, Mon Motmi (koju glumi Ženevjev O’Rajli) i drugim pobunjenicima koji izvode kopnene operacije protiv Carstva. U seriji će se takođe pojaviti Stelan Skarsgard, koji igra ključnu ulogu vođe pobunjenika.

Trejler je debitovao na proslavi Ratova zvezda, gde je Dizni takođe objavio novi poster za Andor.

Tvorac i scenarista serije, Toni Gilroj (Majkl Кlejton), objasnio je Andorove dve sezone. Prvih 12 epizoda će u suštini ispričati polovinu Кasijanove priče tokom pobune, dok će gledaoce drugi set od 12 epizoda dovesti do samog početka Rogue One. Gilroj je takođe dodao da sada rade na drugom setu epizoda, što bi moglo značiti da će one biti objavljene 2023. godine.

Iako je ovo prvi trejler serije, to nije naš prvi pogled na nju. Кrajem prošle godine, Dizni je pokazao kratak video snimak iza kulisa kako bi fanovima dao mali uvid u seriju. U videu zapravo dobijamo nekoliko uvida u samu radnju, ali uglavnom vidimo probe, šminku, rekvizite i zanatlije koji su pomogli da se napravi Andor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA