≫ 

Ana je pokazala kako su likovi iz "Igre prestola" zaista "izgledali": Pa, ništa nije isto

Ko vam deluje realnije? Anini portreti ili postava u seriji? Javite nam u komentarima.

  • 0
Igra prestola Foto: HBO/Helen Sloan

Kada god se odredi postava za ekranizaciju knjige, uvek će se naći čitaoci koji će reći - "ne, likovi nije trebalo tako da izgledaju". Nekima je Vivijen Li bila prelepa da bi igrala Skarlet O'Haru, priča se da je autor "Leta iznad kukavičjeg gnezda" toliko bio ljut što Džek Nikolson igra Rendala da nikada nije pogledao film, a najpopularnija serija svih vremena - "Igra prestola" - dobila je brojne komentare na račun odabira određenih glumaca.

Po mišlju pojedinaca, Igrit nije bila toliko privlačna, Tiron je bio plavlji, Aša lepša... A istini za volju, u slučaju "Pesme leda i vatre" to baš i nije traženje dlake u jajetu jer u tom univerzumu izgled pojedinca može da ukaže i na njegovo poreklo, a možda i na namere.

A s obzirom da pričamo o jednoj od najčitanijih i najgledanijih franšiza na svetu, ne čudi što fanovi jednostavno ne mogu da ostave priču na miru.

Tako je Ana iz Melburna, čije je Tviter ime @msbananaanna, i koja je već zapalila internet sa svojim "vernim Hari Poter portretima", uradila 29 portreta likova iz "Igre prestola" koji, prema njenom mišljenju, odgovaraju njihovom opisu u knjigama.

Ana je koristila program Artbreeder (rekla je Buzzfeed-u) kako bi uskladila sva odličja likova navedena u knjizi.

Kako je Ana zamislila likove pogledajte na ovom linku.

A kako su oni izgledali u seriji pogledajte u našoj galeriji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA