"Imao sam 30 minuta da Tomu predstavim film": "Top Gun: Maverick" mogao je da ne bude snimljen"

Režiser Džozef Kosinski je otkrio detalja ubeđivanja Toma Kruza, koji na početku nije bio voljan da se snimi nastavak blokbastera

  • 0
tom kruz top gun maverick premijera Foto: Tanjug/AP

Reditelj Džozef Kosinski je imao pola sata da ubedi Toma Kruza da snimi "Top Gun: Maverick".

Režiser nastavka "Top Guna" otkrio kako je morao da predstavi zaplet glumcu u Parizu u pokušaju da pokrene projekat.

- Pročitao sam scenario, imao sam neke ideje, a Džeriju (Brukhajmeru, producentu) su se dopale te ideje. Rekao je: "Znaš šta, moraš to da kažeš direktno Tomu." Tako smo odleteli u Pariz, gde je Tom snimao "Nemoguću misiju", imali smo oko pola sata njegovog vremena - rekao je Kosinski za "Polygon" i dodaje:

- I u suštini sam imao 30 minuta da predstavim ovaj film, što nisam shvatio kada smo leteli. Ali kada sam stigao tamo, otkrio sam da Tom zaista ne želi da napravi još jedan "Top Gun" - naveo je režiser i nastavio:

- To je jedan od onih trenutaka kao režisera, imate jedan na svakom filmu, gde ste na licu mesta da obrazložite zašto bi ovaj film trebalo da se snimi. Imao sam 30 minuta da to uradim. I na kraju tunela, podigao je slušalicu, pozvao šefa Paramount Pictures-a i rekao: "Pravimo još jedan Top Gun. Prilično je impresivno videti moć prave filmske zvezde u tom trenutku." - rekao je reditelj.

tom kruz top gun maverick premijera Tom Kruz Foto: Tanjug/AP

Džozef je takođe otkrio zašto film nosi naziv Top Gun: Maverick jer je želeo da film bude "priča vođena likovima".

- Nećemo to zvati "Top Gun 2", nazvaćemo ga "Top Gun: Maverick". To je priča vođena likovima, drama sa ovim ogromnim akcionim filmom oko sebe. I to je za mene bilo ono što je film o Top Gun-u - rekao je reditellj, prenosi "Daily Mail".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA