Ljubav lepotice iz Njujorka i seoskog sveštenika: Nina Seničar i Dejan Bućin u novoj seriji

Zbog ljubavi prema svešteniku, ona je rešila da napusti glamurozni život i preseli se na selo

  • 1
Dejan Bućin Nina Seničar Printskrin: Telegraf, Foto: Profimedia/ANGELA WEISS / AFP

Jedna on najlepših Srpkinja, manekenka i televizijsko lice Nina Seničar prihvatila je ulogu u novoj domaćoj prajmtajm seriji od 15 epizoda “Popadija”, koja će od septembra početi da se emituje na TV Prva.

Uloga joj je ponuđena iznenada, a kako joj se scenario i tim koji kreira seriju izuzetno dopao, odmah je prihvatila angažman.

– Nina je doputovala u Srbiju i počela je sa snimanjem serije „Popadija“ – počinje izvor, i dodaje:

– Ona tumači lik atraktivne, seksi lepotice koja iz Njujorka dolazi u manji srpski grad i zaljubljuje se u lokalnog sveštenika. Uprkos različitim stilovima života i očekivanjima, među njima se razvija strasna veza koja se pretvara u ljubav i biva krunisana brakom. Zbog ljubavi sa popom atraktivna lepotica pristaje da život sa njim nastavi u selu. Serija ima intrigantan zaplet, jer lokalna zajednica nije oduševljena što im je žena iz inostranstva zavela sveštenika.

Ninin partner u seriji biće zgodni glumac koji se već proslavio sličnom ulogom crkvenog velikodostojnika u filmu i seriji koji su se bavili epohom.

Glavna uloga sveštenika poverena je Dejanu Bućinu, koji je u filmu “Nečista krv – greh predaka” tumačio lik emotivno rastrzanog vladike Mirona, zbog koga su ga zavolele mnoge dame. Pored njih dvoje u seriji će se pojaviti mnogi poznati glumci, a projekat će biti specifičan i po tome što će i manje uloge tumačiti velike domaće glumačke zvezde – rekao je izbor blizak Nini Seničar. A jedna od glumačkih zvezda biće i Danica Maksimović.

Film Foto: This and That Productions

Seriju “Popadija” producira Marko Lekić, a režija je poverena Zoranu Lisincu, koji je publici poznat po tome što je režirao film o životu legendarnog folk pevača “Toma”. Lisinac je režirao i dva holivudska filma: “Pored puta” i “Islander”.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zika

    3. jun 2022 | 13:09

    Bolje da je glumio pop iz selo gori baba se ceslja serije, vise mu stoji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA