Preminuo glumac Bred Džonson, zvezda Spilbergovog filma "Always"

Imao je 62 godine

  • 0
Brad Johnson Foto: Shutterstock

Bred Džonson, nekadašnji rodeo kauboj i "Marlboro čovek", koji je glumio uz Holi Hanter i Ričarda Drajfusa u romantičnoj drami Stivena Spilberga "Always", preminuo je. Imao je 62 godine.

Džonson je preminuo 18. februara od komplikacija izazvanim korona virusom u Fort Vortu u Teksasu, rekla je njegova predstavnica Linda Mekalister za The Holliwood Reporter. Ovaj list je nedavno obavešten o njegovoj smrti.

Džonson je glumio bombardera u filmu "Flight of the Intruder" (1991) reditelja Džona Milijusa, kao i Henrija Neša, jednog od ljudi pod komandom američkog predsednika Teodora Ruzvelta, u TNT mini seriji "Rough Riders" iz 1997. godine, sa Tomom Berendžerom u glavnoj ulozi.

Džonson je takođe glumio naslovnog lika u miniseriji iz 1993. "Ned Blessing: The Story of My Life and Times".

U filmu "Always" (1989), dirljivoj drami, lik Helen Hanter Dorinda Darston se zaljubljuje u Džonsonovog Teda Bejkera ​​nakon što je njen dečko, Pit Sendič (Ričard Drajfus), poginuo. Film je rimejk filma "A Guy po imenu Joe" (1943) Viktora Fleminga.

Sin trenera konja, Bred Vilijam Džonson, rođen je 24. oktobra 1959. u Tusonu u Arizoni. Pridružio se profesionalnom rodeo cirkusu 1984. godine. Radio je kao "Marloboro čovek" ("Marlboro Man") za poznati brend cigareta u reklamama. Bio je i u nekoliko reklama za (modni brend) Calvin Klein pre nego što je došao u Holivud, piše Yahoo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA