≫ 

Sreda je ove nedelje stigla ranije: Omiljena (i sablasna) devojčica sa kikicama se vraća na male ekrane

Pogledajte tizer

  • 1
sreda adams Printskrin: YT/Netflix

Sreda je došla malo ranije ove nedelje - barem u vidu tizera za seriju "Sreda" u kojoj najmlađeg člana porodice Adams igra Džena Ortega.

Tim Barton sedi u rediteljskoj stolici serije koja donosi novi pogled na kultni lik koji je je pre 30-ak godina tumačila Kristina Riči.

Verovali ili ne, "Sreda" je Bartonov prvi veliki rediteljski TV projekat. Podsećanja radi, Barton nije režirao originalne filmove porodice Adams — to je bio Bari Sonenfeld — međutim, gotički kvaliteti koje je Sonefeld uspostavio svakako u skladu sa Bartonovom dobro uspostavljenom estetikom i, sudeći ovom tizeru, postoji velika šansa da će se voljeni (i sablasni) ton filmova preneti i na ovu seriju.

U "Sredi" takođe glume Кetrin Zita-Džouns (kao veličanstvena Mortiša Adams), Luis Guzman, Riki Lindhome, Džejmi Mekšejn, Persi Hajns Vajt, Gvendolin Кristi i Кristina Riči (u neodređenoj ulozi).

Serija će se baviti starmalom Sredom koja posećuje najstrašnije mesto na svetu - srednju školu. Ovo je zvanični opis radnje:

Ovo je natprirodna misterija koja prikazuje Sredu Adams kao učenicu Nevermor akademije. Sreda pokušava da kontroliše svoje nove moći, stane na put tajanstvenim serijskim ubistvima koji su sablaznuli njen mali grad, reši natrprirodnu misteriju koje su pre 25 godina i njeni roditelji bili deo - sve dok pokušava da ima iole normalan tinejdžerski život u Nevermoru.

Datum objavljivanja serije još uvek nije poznat, ali gledaci se klade da ćemo "Sredu" na Netfliksu strimovati oko Noći veštica 2022.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni Sarc

    7. jun 2022 | 12:32

    Losa izbor glumaca.Narocito Jenna Ortega za glavnu glumicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA