≫ 

Još jedan klasik Džejn Ostin stiže na Netfliks: Dakota Džonson je razapeta u ljubavnom trouglu

Film će, sudeći po trejeru, biti više od očekivanog

  • 0
dakota dzonson pod tudjim uticajem Printskrin: YT/Netflix

Netfliks je objavio prvi trejler za „Pod tuđim uticajem” („Persuasion“), predstojeću istorijsku dramediju sa Dakotom Džonson u glavnoj ulozi, zasnovanu na klasičnom romanu Džejn Ostin iz 1817.

Objavljeno nakon Austine smrti, „Pod tuđim uticajem” je bilo poslednje delo ove spisateljice (koja je, kako nas podseća trejler za film, takođe napisala „Emu” i „Gordost i predrasude”), i smatra se jednim od njenih najzrelijih i sofisticiranih romana. Priča se vrti oko En Eliot (koju glumi Dakota Džonson), usamljene 27-godišnjakinje koja se bori da nastavi dalje nakon što je raskinula veridbu sa Frederikom Ventvortom (Кosmo Džarvis), na šta ju je nagovorila porodična prijateljica Lejdi Rasel (Niki Amuka-Bird).

Posle sedam godina, njih dvoje se sreću kada Enina porodica iznajmljuje svoj dom njegovoj sestri i njenom mužu. En se brzo nađe u ljubavnom trouglu između bivšeg verenika i svog rođaka Vilijama Eliota (Henri Golding), koji će naslediti imanje njenog oca Voltera (Ričard E. Grant). Pošto je prijatelji i porodica guraju da bude sa Vilijamom, En je primorana da se zapita šta zaista želi, a šta društvo očekuje od nje.

Iako se u trejleru čini da će film uglavnom pratiti priču originalnog romana, on takođe naglašava neobičniji, komičniji pogled na priču. Džonsonova krši iluziju umetnosti više puta u trejleru da bi opisala svoju porodicu i njihove odnose, a prikazane scene uključuju nekoliko rom-com trenutaka između En i Frederika. Trejler takođe naglašava sveobuhvatnu romantiku priče.

- Ne dozvolite nikome da vam govori kako da živite ili koga da volite - pripoveda Džonsonova u trejleru.

„Pod tuđim uticajem“ režira Кeri Кreknel, pozorišna veteranka koja njime debituje na filmskom platnu.

Film će se premijerno prikazati na Netfliksu 15. jula. Pogledajte ceo trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA