≫ 

Robertu Plantu ponuđena uloga u "Igri prestola": Evo zašto je odbio

Ipak, roker je odbio da bude deo ovog ostvarenja

  • 0
Robert Plant Led Zappelin Foto: Wikipedia/Phil King

Robert Plant otkrio je u novom intervjuu da je odbio priliku da gostuje u ostvarenju "Igra prestola" ("Game Of Thrones"). Pevač grupe Led Zeppelin je tokom razgovora sa kanadskim novinarom Džordžom Stroumbolopulosom rekao da mu je, iako nije gledao seriju, ponuđena uloga u njoj.

- Ne želim da budem tipiziran. Počeo sam to s*anje! Vratite se na (singl Led Zeppelina) "Immigrant Song" i Led Zeppelin kao deo kulturne razmene između Islanda i islandske vlade. Oni zapravo nisu znali šta su pozvali na svoje malo ostrvo - rekao je Plant, a prenosi NME.

Na pitanje kakva mu je uloga ponuđena u seriji, roker je rekao sledeće:

- Nije bilo odlučeno (šta ću igrati). Mislio sam da ću jahati konja i otići... - našalio se Plant, pre nego što je podigao glavu dramatično namršteno.

Inače, Robert Plant nije bio jedini muzičar kojem je ponuđena uloga u seriji "Igra prestola" ("Game Of Thrones"). Pojedini su i prihvatili pozive, tako da su se u seriji našli Ed Širan, članovi grupe Coldplay, Mastodon, Snow Patrol, Sigur Rós i Of Monsters And Men.

Inače, Robert Plant je trenutno na turneji sa koleginicom Alison Kraus, gde promovišu album "Raise The Roof".

Video: Glumci iz „Igre prestola“ otkrivaju koje su im omiljene scene smrti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA