≫ 

"Squid Game" postaje najveći rijaliti ikad: Netfliks obećava nagradu od 4,5 miliona dolara

Ko pobedi, postaje milioner

  • 0
squid game Foto: Netflix/IMDB

Planetarno popularna serija "Squid Game" neće dobiti samo drugu sezonu - prerašće u "najveće rijaliti takmičenje ikada". Tako barem tvrdi Netfliks, striming gigant koji je odlučio da ovo takmičenje realizuje.

Iako ulozi neće biti život ili smrt (nadajmo se), "Squid Game: The Challenge" će imati 456 igrača koji se nadmeću u nizu igara za šansu da osvoje 4,56 miliona dolara. Netfliks tvrdi da je isplata najveća paušalna novčana nagrada u istoriji TV-a (iako je Fox-ov X Factor ranije davao ugovore o snimanju u vrednosti od 5 miliona dolara).

- "Squid Game" je munjevoto osvojila svet sa zadivljujućom pričom i ikoničnim slikama - rekao je Brendon Rig, jedan od predstavnika Netfliksa.

- Zahvalni smo na toj podršci dok pretvaramo izmišljeni svet u stvarnost u ovom velikom takmičenju i društvenom eksperimentu. Ljubitelje dramskih serija čeka fascinantno i nepredvidivo putovanje dok naših 456 takmičara iz stvarnog sveta prolazi kroz najveći takmičarski izazov ikada, pun napetosti i obrta, sa najvećom novčanom nagradom na kraju.

Rijaliti takmičenje će se sastojati od 10 epizoda (jedna više od prve sezone dramske serije), a takođe je objavljen tizer video:

Video: Serija Squid game dobila svoj kafić: Kako je popularna serija postala hit na tržištu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA