Od danas u prodaji karte za pretpremijerne projekcije animirane avanture "Malci 2 - Gruov početak"

Na redovnim repertoarima od 30. juna 2022. sinhronizovano i titlovano

  • 0
Animirani film "Malci 2 - Gruov početak" Foto: (c) 2021 Universal Pictures and Illumination Entertainment. All Rights Reserved

Na veliku radost najmlađih bioskopskih posetilaca, najvoljenija i definitivno najzabavnija animirana franšiza u istoriji dobila je svoj nastavak! Neodoljivi Malci i najsimpatičniji filmski zlikovac Gru, od 25. juna obojiće najlepšom nijansom žute boje naše bioskope!

Čak dve svečane projekcije filma "MALCI 2 – GRUOV POČETAK" (MINIONS: THE RISE OF GRU) biće održane u subotu 25. juna, u bioskopu Cineplexx Galerija Belgrade!

Sinhronizovana 3D projekcija filma počinje u 18 časova, dok će titlovana IMAX projekcija biti organizovana u 18:30 časova!

Karte za film koji će oduševiti i nasmejati gledaoce svih uzrasta, možete kupiti već danas!

Ne propustite priliku da obradujete svoje mališane ali i cele porodice najuzbudljivijim bioskopskim događajem ove godine i među prvima kupite karte za ovaj film! Zarazni dečiji smeh oriće se bioskopskim salama, a svečanoj premijeri 25. juna u 18 časova prisustvovaće i glumci koji su pozajmili glasove omiljenim likovima.

Od 25. juna "MALCI 2 – GRUOV POČETAK" prikazivaće se pretpremijerno u odabranim bioskopima, u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji, dok će od četvrtka 30. juna film biti na redovnom repertoaru svih bioskopa, takođe u obe verzije!

Mnogo pre nego što je postao zao, Gru (Stiv Karel, glumac nominovan za Oskara) je bio dvanaestogodišnjak iz predgrađa, koji je ‘70. godina kovao plan kako da iz svog podruma pokori svet.

Nije išlo naročito dobro. Kada su se Gruu putevi ukrstili sa Malcima, među kojima su Kevin, Stjuart, Bob i Oto – novi Malac sa fiksnom protezom i neodoljivom potrebom da ugađa – ova neobična porodica udružuje snage. Zajedno, izgradili su svoju prvu jazbinu, dizajnirali prvo oružje i nastojali da izvrše svoju prvu misiju.

Kada je zloglasna superzlikovačka supergrupa ZLOKOBNA ŠESTORKA svrgla svog vođu, legendarnog majstora borilačkih veština Vilija Kobru (oskarovac Alan Arkin) – Gru, njihov najverniji obožavalac, dobija priliku da postane novi član. ZLOKOBNA ŠESTORKA nije oduševljena malenim zlikovcem u pokušaju, ali kada ih Gru nadmudri (i razbesni) postaće smrtni neprijatelj esencije zla. Dok je Gru u bekstvu, Malci će pokušati da savladaju veštinu kung fua, kako bi ga spasili, a Gru otkriva da je čak i zlikovcu potrebna pomoć prijatelja.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA