Margo Robi i Rajan Gosling prvi put uslikani kao Barbi i Ken

"Barbika" se snimaaa

  • 0
Margot Robbie Ryan Gosling Rajan Gosling  Gozling  Margot Robi Barbi film Foto: Profimedia/The Mega Agency/APEX

Koliko ste se puta pitali kako bi u stvarnom životu izgledala barbika? Pa, jedna ideja stigla je ove nedelje kada jeMargo Robi prvi put uslikana obučena kao ikonična lutka, na snimanju dugo očekivanog istoimenog filma u Los Anđelesu.

Australijska glumica (31) viđena je kako izlazi iz svoje prikolice obučena kao modna lutka - u ružičstim zvonacarama, prslukom sa resama i plavom kojom koja vijori sa ramena.

Margo je neodoljivo podsećala na barbiku, upravo izvađenu iz kutije, a fanovi tek sada ne mogu da dočekaju kakav će nam pristup ovoj čuvenoj lutki (koju mnogi krive objektivizaciju žena) dati indi rediteljka Greta Gervig.

Rediteljka filma Male žene i Lady bug Gervig (38) režira projekat i napisala je scenario za film sa svojim dugogodišnjim partnerom Noom Baumbahom.

Rajan Gosling, koji glumi Barbinog kolegu Кena, takođe je uslikan pored lepe plavuše, nedelju dana nakon što je objavljeno da će se on pridružiti postavi.

Jeste li ih ovako zamišljali? Javite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA