≫ 

Džordž R. R. Martin potvrdio da se snima nastavak "Igre prestola": Otkrio je i radni naslov

Do ideje za nastavak "Igre prestola" došao sam glumac Кit Harington

  • 6
Džordž R.R. Martin, George R.R. Martin Foto: Profimedia/Liam McBurney/PA Images

Autor Pesme leda i vatre Džordž R. R. Martin potvrdio je navode da će se snimiti nastavak Igre prestola, usredsređen na Džona Snežnog.

- Da, spremamo seriju o Džonu Snežnom - napisao je Martin u blogu objavljenom u četvrtak. Autor je dodao da informacija koju su preneli svi mediji nije zasnovana na zvaničnom saopštenju HBO-a, već je procurela i stigla od nepoznatog izvora.

Kit Harington Igra Prestola (Game of Thrones). Foto:  Sunset Box / Allpix Press / Profimedia

Martin je takođe otkrio da će radni naslov serije biti jednostavno Snežni, referenca na prezime glavnog juanaka koje se daje svoj vanbračnoj deci plemića na Severu.

- Snežni je bio u razvoju skoro koliko i ostale tri serije, ali iz bilo kog razloga nikada nije najavljen i nikada nije procurio u medije… do sada - dodao je Martin.

Zanimljivo, Martin je takođe potvrdio ono što je glumica Emilija Кlark (Deneris) rekla u ranijem intervjuu - Кit Harington, koji je glumio Džona Snežnog, predstavio je tu ideju Martinu i HBO-u. Martin je rekao da je Harington doveo svoje pisce i šounere i da su "sjajni".

Igra prestola Foto: Helen Sloan/HBO

Projekat Snežni je sedma poznata spin-off serija Igre prestola u razvoju HBO-a. Кuća zmaja, prikvel usredsređen na kuću Targarijen, trebalo bi da bude premijerno prikazan 21. avgusta. Ostali projekti uključuju The Sea of Snake, o Lordu Korlisu Velarionu; 10.000 brodova, o kraljici ratnici princezi Nimeriji; Vitez sedam kraljevstava, zasnovan na Martinovim fantastičnim romanima Tales of Dunk and Egg; i dramatičnu animiranu seriju pod nazivom Zlatno carstvo.

Video: Poslednja sezona serije Igre prestola: Fanovi na setu pustili krv

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA