≫ 

Džulija Roberts i Džordž Kluni ponovo zajedno na filmu: Zvezde su nove romantične komedije

U pitanju je ostvarenje "Ticket to Paradise" ("Ulaznica za raj")

  • 0
Džordž Kluni, Džulija Roberts, film "Ticket to Paradise"

Printskrin: Youtube/IGN Movie Trailers

Džulija Roberts i Džordž Kluni igraju zaraćene roditelje u novoj komediji "Ticket to Paradise" ("Ulaznica za raj"), za koju je trejler predstavljen u sredu.

Mega filmske zvezde ponovo su se okupile po četvrti put na ekranu sa projektom, koji vodi Ol Parker, britanski reditelj i scenarista koji stoji iza muzičkog filma "Mamma Mia! Here We Go Again" iz 2018. godine,

U novoobjavljenom trejleru vidimo kako Robertsova i Kluni igraju bivše emotivne partnere u misiji da spreče svoju ćerku da napravi istu grešku koju su uradili pre 25 godina, kada su se venčali mladi.

Njihova ćerka Lili (koju glumi Kejtlin Dever) upoznaje ljubav svog života na izletu na Bali nakon diplomiranja, gde njeni roditelji moraju da putuju kako bi promenili njeno mišljenje.

Međutim, sudeći po trejleru, izgleda kao da se putovanje Džulije i Džordža da spasu svoju ćerku završava kao putovanje u isceljivanju sopstvenih problema jedno sa drugim.

Od svađe oko toga što su sedeli jedno pored drugog u istom avionu, do toga da na kraju ispijaju tekilu - čini se kao da bi moglo doći do pomirenja, piše "Daily Mail".

Kako je navedeno, film će imati premijeru 21. oktobra ove godine.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA