Producentkinja otkrila kada bi trebalo da počne snimanje novog filma o Džejmsu Bondu

Kako stvari stoje, ne žuri se nikome

  • 1
Džejms Bond Foto: Profimedia/MGM / Everett

Barbara Brokoli, producent filmova o Džejmsu Bondu, rekla je da novi film o agentu 007 neće biti skoro. Ona je objasnila da se ne žure i da će naredno ostvarenje početi da se snima "za najmanje dve godine".

Brokolijeva, koja kreira Bond franšizu sa svojim polubratom Majklom Dži Vilsonom, rekla je da još uvek pokušavaju da izaberu naslednika Danijela Krejga (koji je do sada glumio Džejmsa Bonda) i da ne žure da to urade.

Barbara je takođe nagovestila neke velike promene, kada je reč o likovima u novom filmu o Bondu, i navela da je moguće da uvrste u naredni deo agenta MI6.

Danijel Krejg Danijel Krejg, Barbara Brokoli, Majkl Dži Vilson Foto: Tanjug/AP/Chris Pizzello

Usred glasina o tome ko će postati sedmi glumac koji će igrati Bonda, Barbara je insistirala da trenutno nemaju nikoga u trci za ovu ulogu.

Takođe je rekla da ona i Majkl nisu počeli da pišu scenario za predstojeći film o agentu 007 jer prvo žele da donesu odluke o kastingu i kako će pristupiti sledećem delu, piše "Daily Mail".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA