≫ 

Kakva ekipa: Kristijan Bejl, Margo Robi, De Niro, Anja Tejlor-Džoj i Tejlor Svift u novom filmu "Amsterdam"

Ovo obećava

  • 0
amsterdam Foto: 20th Century Studios

"Šašavo" — njihova reč, a ne naša — možda je najbolji način da se opiše haotična radnja filma „Amsterdam“, smeštenom u 1930-e, Dejvida O. Rasela, čiji je zvanični trejler stigao u sredu.

Najavljen kao istorijska drama, ali po svemu sudeći, komedija slična Raselovim drugim filmovima, „Amsterdam“ ima impresivnu glumačku ekipu - Кristijana Bejla, Margo Robi i Džona Dejvida Vašingtona koji igraju doktora, medicinsku sestru i advokata.

Novi tizer u trajanju od dva i po minuta, praćen pesmom „I'd Love to Change the World“, počinje tako što komičar Кris Rok pita Vašingtonovog lika Harolda zašto „ima mrtvog belog čoveka u kutiji“ što dovodi do toga da pomenuta trojka izjuri iz zgrade sa pomenutom kutijom.

Odatle, u trejleru se vidi eklektična i fantastično kostimirana glumačka ekipa filma, koja uključuje i Roberta De Nira, Ramija Maleka, Alesandra Nivolu, Timotija Olifanta, Andreu Rajzborou, Anju Tejlor-Džoj, Matijasa Šonertsa, Majkla Šenona, Majka Salda Majersa, pa čak i kantautorku Tejlor Svift.

U stvari, poslednjih 30 sekundi trejlera posvećeno je predstavljanju zvezdane glumačke ekipe i prelepe Tejlor sa crvenim usnama, u ulozi ožalošćene ćerke.

Opisan kao „originalni romantični zločinački ep”, "Amsterdam" je smešten u 1930-te, gde se glavni trio filma „nalazi u centru jedne od najtajnijih zavera u američkoj istoriji”.

Film u američke, a nadamo se i u naše, bioskope stiže 4. novembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA