Film "Tor: Ljubav i grom" u IMAX sali

Moćni Tor u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu od 6. jula

  • 0
Film "Tor: Ljubav i grom" Foto: Promo

Od srede, 6. jula film "Tor: Ljubav i grom" je u Cineplexx bioskopima. IMAX sala i Tor vas pozivaju na najbolje filmsko iskustvo uz savršeno precizan zvuk i sliku na najvećem platnu u Srbiji!

Uživajte u fantastičnim scenama koje su snimljene specijalno za IMAX. Doživite potragu za unutrašnjim mirom zajedno sa Torom i uputite se na do sada neviđeno putovanje. IMAX bioskopsko iskustvo donosi nešto totalno novo nikad viđeno na ovim prostorima.

Cineplexx TC Galerija je prvi bioskop u Srbiji koji poseduje IMAX projekcionu salu i stavlja Beograd na karti među gradove koji ekskluzivno pružaju iskustvo IMAX-a kao nikada do sada. Ono što su specifičnosti IMAX-a je sledeće:

  • Platno je 4. 500 puta veće od prosečnog TV seta;
  • IMAX projektor poseduje svetlo od 15.000 vati koje je toliko jako da ukoliko bi se postavilo na Mesec, svetlost bi mogla da se vidi sa Zemlje golim okom;
  • IMAX Experience je toliko jedinstven, da zvuk bukvalno može da se oseti;
  • Količina svetla i enorme jasnoće odlikuje IMAX Experience;
  • Za opremanje samo jedne bioskopske sale IMAX sistemom, potrebno je minimum 1 M USD.

Torovo penzionisanje prekida galaktički ubica poznat kao Gor Bog mesar, koji traži istrebljenje bogova. Da bi se izborio sa pretnjom, Tor traži pomoć Kralja Valkirije, Korga i bivše devojke Džejn Foster, koja – na Torovo iznenađenje – neobjašnjivo rukuje magičnim čekićem Mjolnir, kao Moćni Thor. Zajedno se upuštaju u mučnu kosmičku avanturu kako bi otkrili misteriju osvete Boga Mesara i zaustavili ga pre nego što bude prekasno.

Ne propustite jedinstveno IMAX iskustvo i najnoviju avanturu "Tor: Ljubav i grom", u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu. Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx Galerija Belgrade bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA