≫ 

Natali Portman hvalila Krisa Hemsvorta: Kada smo imali scenu poljupca, tog jutra nije jeo meso jer sam veganka

- On je stvarno fin - rekla je glumica

  • 0
Film "Tor: Ljubav i grom" Foto: MCF MegaComFilm

Natali Portman navela da je njen kolega Kris Hemsvort imao na umu njenu vegansku ishranu dok se snimio film "Thor: Love And Thunder", u kojem zajednom glume.

Tokom intervjua za britanski "Capital FM", glumica je otkrila da se australijski superstar uzdržao od konzumacije mesa pre njihove scene ljubljenja.

- On je stvarno fin. Onoga dana kada smo imali scenu poljupca, tog jutra nije jeo meso jer sam veganka - rekla je Natali Portman.

Ona se našalila da to nije bio lak podvig za Hemsvorta, jer kada on snima filmove o superherojima, jede "meso na svakih pola sata" povrh napornih treninga.

Šalu na stranu, zvezda "Crnog labuda" prisetila se da je bila zadivljena pažnjom Hemsvortova, posebno zato što ga nikada nije zamolila da se odrekne konzumacije mesa, piše "Daily Mail".

- Kao, to je bilo tako promišljeno. To nije nešto zbog čega sam ljuta niti mi je stalo, ali on je samo razmišljao. On je samo veoma fina osoba - rekla je glumica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA