Od Kijanua Rivsa do Roka Džonsona: Zavirite na premijeru filma "DC League of Super-Pets" u Los Anđelesu

Svi oni su pozirali na crvenom tepihu

  • 0
Premijera filma "DC League of Super-Pets" u Los Anđelesu Foto: Tanjug/Richard Shotwell/Invision/AP

U Los Anđelesu je održana premijera filma "DC League of Super-Pets" ("DC Liga superljubimaca"), na koju su došle brojne filmske zvezde. Kijanu Rivs, Dvejn Rok Džonson, Kevin Hart samo neki su bili od pristunih poznatih ličnosti, a svi oni su pozirali na crvenom tepihu.

Film "DC League of Super-Pets" je američki 3D računarsko-animirani superherojski i humoristički film.

Proizvodi ga Warner Animation Group, a temelji se na istoimenom timu DC Comics-a. Režiju potpisuje Džared Stern (u svom rediteljskom debiju), koji je napisao scenario sa Džonom Vitingtonom. Glasove pozajmljuju: Dvejn Džonson, Kevin Hart, Kejt Makinon, Džon Krasinski, Vanesa Bajer, Nataša Lion, Dijego Luna, Tomas Midldič, Ben Švarc i Kijanu Rivs, navodi se na Wikipedia stranici filma.

Radnja filma "DC League of Super-Pets"

Ljubimce predvodi Supermenov voljeni pas Kripto. Njih dvojica su nerazdvojni prijatelji, koji dele supermoći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu. Kada Supermena i ostatak Lige pravde otmu, Kripto mora da uveri ofucanu ekipu iz skloništa za životinje — psa Ejsa, svinju Pi Bija, kornjaču Mertona i vevericu Čipa — da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu da spasu otete superheroje. Ejsu se nikako ne sviđa ideja superpsa, ali to će se ubrzo promeniti kad upozna Betmena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA