≫ 

Čuveni američki producent uhapšen zbog jezivih optužbi

Policija je navela da su hapšenja povezana sa napadima između 2012. i 2019. godine, ali veruju da ima još žrtvi koje je napastvovao tokom 1990-ih i policija ohrabruje sve da dođu i prijave ga

  • 1
Eric Weinberg Erik Vajnberg Foto: Los Angeles Police Department

Jedan od producenata čuvene serije "Stažisti", Erik Vajnberg, uhapšen je zbog nekoliko optužbi zbog seksualnih napada koji su se dogodili između 2012. i 2019. godine.

Erik Vajnberg uhapšen je u četvrtak u Los Anđelesu, saopštila je policija.

- Dugogodišnji TV producent osumnjičen je za više seksualnih napada, uključujući i silovanje - piše u saopštenju.

Policija dalje davodi da se Vajnberg pretvarao da je fotograf, a zatim je prilazio ženama na mestima kao što su prodavnice i kafići. On ih je zatim navodno seksualno napao u svojoj kući tokom fotografisanja.

Policija je navela da su hapšenja povezana sa napadima između 2012. i 2019. godine, ali veruju da ima još žrtvi koje je napastvovao tokom 1990-ih i policija ohrabruje sve da dođu i prijave ga.

Jedna njegova komšinica rekla je za Huff Post da je ranije čula glasine o njegovom ponašanju.

- Moj prijatelj mi je pokazao kuću i rekao da pazim jer on lično poznaje veliki broj devojaka koje je nanamio u kuću,a zatim ih je napao - kaže ona.

Erik je bio angažovan kao izvršni koproducent u oko 100 epizoda serije "Stažisti", komedije sa elementima drame koja se prikazivala od 2001. do 2010. godine.

Iako je najpoznatiji po ovoj seriji, on je takođe bio angažovan na mnogim drugim prjektima poput "Veronica’s Closet", "Death Valley" i "Politically Incorrect".

Video: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    15. jul 2022 | 23:19

    "napao u svojoj kući tokom fotografisanja" - А шта су радиле у његовој кући?... Какав год да је овај лик, некоме се замерио, као и недавно Еклстон...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA